Хапшење због дроге

Припадници Агенције за истраге и заштиту /Сипа/ БиХ на подручју Сарајева ухапсили су лице чији су иницијали Б.П. и претресли објекте на три локације гдје су пронашли око 900 грама дроге "спид".

Босна и Херцеговина 28.02.2015 | 11:25
Хапшење због дроге

Лице Б.П. ухапшено је синоћ због сумње да је починило кривично дјело неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога, саопштено је из Сипе.

"У акцији су претресени објекти на три локације ради проналажења и привременог одузимања предмета који могу послужити као доказ у даљем поступку", наводи се у саопштењу.

Из Сипе прецизирају да је претресима пронађено и привремено одузето око 900 грама "спида", одређена количина таблета зелене боје које ће бити предмет вјештачења, прецизна дигитална вага, одређени новчани износ и други предмети који могу послужити као доказни материјал.

Ове активности реализоване су према наредбама Општинског суда у Сарајеву, а под надзором Кантоналног тужилаштва Сарајево.

Ухапшено лице је приведено у службене просторије Сипе гдје је над њом извршена криминалистичка обрада, након чега ће данас уз извјештај о почињеном кривичном дјелу, бити предато Кантоналном тужилаштву.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

дјордје

28.02.2015 11:53

Е да ми је једном процитати наслов ухапшен главни бос и запленили тону дроге а не ову спрдњу од пар стотина грама

ОДГОВОРИТЕ