Грађани спремили мега-понуду за Љајића!

Сјајни офанзивац Роме је летос био на излазним вратима клуба, а сада је један од највреднијих играча Вучице.

Фудбал 28.02.2015 | 13:00
Грађани спремили мега-понуду за Љајића!

Како каријера може да се окрене за само шест месеци, једна од најбоиљих примера је Адем Љајић. Енглески Сан пише да је Љајић на мети Манчестер Ситија који је спреман да плати 25.000.000 фунти, што је око 34.000.000 евра за њега!

Офанзивац Роме је прошлог лета био на излазним вратима клуба после не баш сјајне дебитантске сезоне. Када је Рома потписала Хуана Мануела Итурбеа у трансферу тешком 22.000.000 евра изгледало је да су Љајићу одбројани дани у италијанској престоници.

Тада су се помињали Атлетико Мадрид, Евертон, Шалке, Борусија и још неки клубови као потенцијалне дестинације, спекулисало се да ће Рома бити задовољна са понудом од 15.000.000 евра. Ипак, таква понуда није стигла и Љајић је остао на Олимпику. А, онда је експлодирао!

Пазарац је у овој сезони најбољи играч и стрелац Роме. Иако није почео сезону као члан стартне поставе, максимално је користио сваку шансу коју би му указао тренер Руди Гарсија и врло брзо је постао један од кључних играча Роме. Са осам голова у Серији А и једним поготком у Лиги Европе, повремени репрезентативац Србије је најбољи стрелац Вучице у сезони. Неки од његових голова су били праве мајсторије и директно су доносили победе и бодове Роми.

То није прошло неопажено и према наводима острвских медија Манчестер Сити је загритао да доведе Љајића наредног лета. Цифра којом се барата је озбиљан новац о којем би Рома морала да размисли. Ветар у леђа евентуалном трансферу је и чињеница да је Љајићев менаџер Фали Рамадани који је раније посаловао са Грађанима када су куповали његове клијенте Матију Настасића и Стевана Јоветића. Играч Љајићевог профила је потребан енглеском клубу и могао би да буде замена за Џејмса Милнера којем наредног лета истиче уговор.

Претходних дана се спекулисало да је Рома спремна да играчу понуди продужење уговора који траје до 2017. године. Јасно је да Острвљани могу да Љајићу понуде боље финансијске услове, а Рома би лепо зарадила. Такође, Вучица има и солинде алтернативе за Љајића будући да на његовој позицији могу да играју Итурбе и Виктор Ибарбо.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Амин

28.02.2015 14:30

За Сеика права ствар Пјаниц Љаиц Насри убоит напад

ОДГОВОРИТЕ