Видео: Немања Матић завршио у пјесми!

Иако сваки фудбалер тежи освајању трофеја и индивидуалних признања, чини се да појединцу ништа не може да импонује као песма навијача спевана само за њега.

Фудбал 27.02.2015 | 08:20
Видео: Немања Матић завршио у пјесми!

Тако се ових дана осећа још један Србин, пошто су навијачи Челсија одали почаст нашем репрезентативцу Немањи Матићу за сјајне партије ове сезоне.

'Плавци' су инспирисани великим хитном лондонског ска бенда "Маднесс" – 'Оур хоусе' (Наша кућа на средини улице), а у њиховој верзији кућа је замењена Матићевим презименом, а улица тереном.

"Хвала нашим навијачима због подршке, због подршке коју ми пружају, а овако нешто ми само даје још више снаге током меча да одиграм још боље. У будућности ћу дати све од себе да им се још више одужим, да постижем и намештам голове", прокоментарисао је Матић песму о себи.

Бивши играч Бенфике игра феноменалну сезону по повратку у Лондон, један је од најважнијих играча лидера Премијер лиге, просто је обожаван од стране менаџера Жозеа Муриња – који га сматра кључним играчем ове сезоне. Високи момак са Уба израстао је у једног од најбољих задњих везних играча света, а поред клупског колеге Бранислава Ивановића најбољи је појединац из Србије у свету фудбала у овом тренутку.

Матић није први играч који је у Лондону завредио песму са својим именом, јер је и Бане пре неколико година добио ту почаст, пошто навијачи са Стамфорд Бриџа на чувену мелодију из "Мапет Шоуа" – 'Махна Махна' превају његове име и презиме.

Ипак, први Србин који је заслужио своју песму у најбољој лиги света био је Немања Видић, чувени капитен Манчестер Јунајтеда.

Коментари / 0

Оставите коментар