Србија на "линији ватре"

САД сматрају да се читав низ европских земаља, а међу њима и Србија, налазе на "линији ватре" када је реч о односима Вашингтона и Москве, каже Џон Кери.

Србија 25.02.2015 | 10:00
Србија на "линији ватре"

"Када је реч о Србији, Косову, Црној Гори, Македонији и другима - Грузији, Молдавији, Придњестровљу - они су на линији ватре", изјавио је је Кери одговарајући на питања сенатора о растућем утицају Русије у Европи, преноси агенција Риа Новости.

Џон Кери јуче је изјавио у Сенату да га је Русија више пута слагала о својим активностима у Украјини, где још трају сукоби војске и проруских снага.

Он је навео да га је Москва “лагала у лице и пред другим лицима у много различитих прилика”, пренела је агенција АП.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

дадо

25.02.2015 09:02

Ко тебе ста пита?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

25.02.2015 09:38

На нашу жалост они могу шта зажеле. Амери "ведре и облаче". Они су одговорни за већину зала која се догађају на Земљи. Могу "створити" нову државу, мијењати границе, бомбардовати кога желе и то све у име демократије.

Name

мики

25.02.2015 09:51

Само им појацајте санкције и изолујте што више као Слобу 90тих и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

25.02.2015 10:36

Бојим се да Русија није крајњи циљ. Азија је интересантна због нафте и види се шта су им Амери урадили са својим "прољећима".Русија је интересантна због огромних природних богатстава. И то иде тако редом. У једном тренутку БиХ ће им бити интереснтна, ако ништа. онда због изворишта питке воде. И све то иде по неколико опробаних рецепата. Негдје су побуњеници легитимни, а негдје су терористи. Негдје су сепаратисти борци за демократију, а негдје не. У Србији уводе демократију већ давдесет година. Слобу су елиминисали и шта се промијенило. Ништа.

Name

Ика

25.02.2015 10:42

Човече, да ли је могуће изоловати скоро петину светског копна?! То је можда могло са Србијом, која је мала и несамодовољна, али онолка земља се тешко може изоловати, она би једноставно постојала и да је једини континент. А то линија ватре, то Амери мало праве театрални сценарио, мало свађају нас и Русе.

Name

ЖИКА Ж

25.02.2015 10:01

АМЕРИКА, АМЕРИКА ЗЕМЉА ВЕЛИКА. АЛИ ПЕДАЉ МОГА СЕЛА АМЕРИКА ЦЕЛА. АМЕРИКА ЈЕ БАЛОН ОД САПУНИЦЕ, ОНАКО ЛЕП, СЈАЈАН, АЛИ СВАКОГ СЕ ТРЕНУТКА ОЧЕКУЈЕ ДА ПРСНЕ, И ДА СЕ ВИШЕ НЕ САСТАВИ!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

25.02.2015 13:00

Мислим да су на Украјини поломили зубе и да не смију војно реаговати без обзира да је Русија цјелу освоји. Остале су им само санкције само не знам докле и медијски рат. Борба за стратешке зоне је одавно почела да шири тако да баш не бих био сигуран у њихову надмоћ.Мислим да предност полако прелази на страну Русије. Економија ће уништити прво ЕУ јер Путин има још пресудних адута које није искористио а УСА је одавно у рецесији. Ово су поледњи трзаји јер ни војно не смију ништа покушати...

ОДГОВОРИТЕ