Ћирић поднео оставку!

Драган Ћирић више није спортски директор ФК Партизан. Николић тим-менаџер, сазнаје МОНДО.

Фудбал 24.02.2015 | 00:00
Ћирић поднео оставку!

Партизан наставља без спортског директора.

Драган Ћирић, који је по доласку нове управе именован за спортског директора, одлучио је да се повуче са тог места, а о томе је у понедељак саопштењем обавештена и јавност после састанка челника клуба.

Према сазнањима МОНДА, управа неће довести никога на Ћирићево место, односно на позицију спортског директора, већ ће Марко Николић добити проширену улогу тренера-менаџера, наравно, уз асистенцију једног од потпредседника клуба задуженог за спортски сектор, Љубишу Тумбаковића.

Саопштење преносимо у целини:
Поштовани,

Запослени у ФК Партизан, као и чланови УО жале због одласка Драгана Ћирића са места спортског директора ФК Партизан.

На почетку новог мандата, као и нове пролећне полусезоне, заједно са Драганом Цирићем имали смо јасну визију у ком правцу треба да се убудуће развија ФК Партизан на свом шампионском путу, а уједно свесно суочени са свим проблемима које смо затекли и који би нас очекивали.

Слажемо се са констатацијом г. Ћирића да је стање у српском фудбалу веома тешко и да је самим тим и решавање истог проблема нешто што захтева много труда, рада и енергије.

Без Драгана Ћирића у нашем црно-белом табору биће несумњиво још теже и тога смо свесни сви у ФК Партизан.

Драган Ћирић је увек важио за велики фудбалски таленат, узор свим генерацијама фудбалера и као легенда црно-белих то и остаје.

Трудићемо се да у будућности остваримо планиране циљеве и да самим тим свим запосленима у трофејном црно-белом клубу буде боље него до сада.

Иако Драган Ћирић као носилац места спортског директора активно неће бити присутан у клубу, сигурни смо да за све будуће планове и активности које нас воде ка шампионским стазама имамо његову пуну подршку.

Не треба сметнути са ума ни онај потез управе када је у року од 48 сати продала двојицу нападача - Данка Лазовића и Петра Шкулетића. Поготово што се тиче Шкулетића, јер је Ћирић одмах истог дана рекао да је затечен одласком тог нападача.

Коментари / 0

Оставите коментар