Ухапшени разбојници

Двојица мушкараца ухапшена су убрзо након што су опљачкала продавницу "Палма" у сребреничком насељу Баратова, одакле су украли око 1.000 КМ, потврђено је Срни у полицији у Сребреници.

Република Српска 23.02.2015 | 10:10
Ухапшени разбојници

Пљачка се догодила у суботу, 21. фебруара, око 18.30 часова, а ухапшени су двадесетогодишњи О.Х. из Братунца, који је са ножем упао у продавницу и однио пазар и његовом саучеснику З.С. из Србије, који су признали да су починили разбојништво и данас ће бити предати Окружном тужилаштву у Бијељини на даље поступање.

У сребреничкој полицији кажу да су одмах по дојави о разбојништву реаговали, открили трагове, пронашли разбојнике, као и нож и фантомку које су користили, те око 1.000 КМ украденог новца, а за пола сата починиоци су ухапшени.

Приликом пљачке продавнице нико није повријеђен.

Сребреничка полиција је, како наводе, протеклих дана успјешно расвијетлила једно кривично дјело из области неовлаштене производње и промета дрога.

Случај је документован и предат Станици јавне безбједности Братунац на даље поступање, јер су лица везана за извршење тог дјела са братуначког подручја, речено је Срни у сребреничкој полицији.

 

Коментари / 0

Оставите коментар