Пуч у Градишци - борба за Дуњићеве интересе

Зоран Латиновић, начелник општине Градишка, у разговору за Фронтал, тврди да је управо овакво стављање личних, испред интереса заједнице и довело до политичке дестабилизације општине.

Република Српска 21.02.2015 | 13:44
Пуч у Градишци - борба за Дуњићеве интересе

Иза покушаја промјене власти у Градишци, која личи на прави „политички пуч", стоје лични и пословни интереси појединаца.То је посебно изражено у случају народног посланика Славка Дуњића који је преко пословања своје фирме, чврсто везан за институције на чијем челу су кадрови Савеза независних социјалдемократа (СНСД).

Зоран Латиновић, начелник Општине Градишка, у разговору за Фронтал, тврди да је управо овакво стављање личних, испред интереса заједнице и довело до политичке дестабилизације општине.

Апсурдно је, каже, да исти они, сада бивши чланови СДС-а, које контролише Славко Дуњић, који су до јуче најоштрије критиковали СНСД, сада са том странком покушавају формирати неку нову власт у Градишци.

Смјена, Дуњићу блиског, директора градишког Дома здравља, Тихомира Михајловића, послужила је као „иницијална каписла", дешавањима која су услиједла.

Господине Латиновићу, због чега су ваше дојучерашње страначке колеге, одлучиле да Вам окрену леђа и крену у формирање нове скупштинске већине, заједно са дојучерашњим политичким противницима? Да ли су прије оваквог поступка имали неке конкретне захтјеве према Вама?

Морам рећи да није било неких конкретних захтјева. Разрјешење директора Дома здравља, Тихомира Михајловића, које је изазвало оштро неслагање народног посланика Славка Дуњића, послужило је само као „иницијална каписла".

Разлог су Дуњићеве лична и пословне везе са Домом здравља, због чега је око себе и Михајловића окупио четири одборника, од којих су два са листе СДС-а, а два су раније приступили СДС-у након што су искључени из ПДП-а.

Оваква ситуација није изазвана ни једним мојим потезом. Тихомир Михајловић је сам себе смијенио са позиције директора Дома здравља лошом пословном политиком која је довела до нарушених међуљудских односа у овој установи, али и до доста лошег финсијског стања Дома здравља.Подаци којима располажемо говоре да је Михајловић иза себе оставио прилично високе финансијске обавезе.

Дуњић је изјавио медијима да је Михајловића видио на челу Општинског одбора СДС-а у Градишци...

Тихомир Михајловић је био координатор у предизборној кампањи за опште изборе гдје је, на неки начин, дао једну значајну подршку оствареном резултату Славка Дуњића. Међутим унутарстраначки избори су ствар процедуре и органа странке.

Треба одвојити овај професионални дио Михајловићевог ангажмана, од унутарстраначких дешавања.Славко Дуњић је инструментализовао и Михајловића и ове одборнике, јер он лично има обавезе везане за односе са СНСД-ом и као народни посланик и преко своје фирме Велмедик.

Ова фирма је сво вријеме од када је СДС опозиција, успјешно радила и сарађивала са Фондом здравства и са већином болница у Републици Српској којима управљају директори, кадрови СНСД-а.

Зато бих рекао да је ово један покушај класичног пуча гдје су лични интереси појединаца, стављени у први план , док су четири одборника СДС-а само средство да се ти интереси и остваре.

Дуњић је такође у медијима говорио како он види неког другог не чалу СДС-а умјесто Младена Босића.Да ли то говори да ова дешавања излазе изван локалних оквира СДС-а у Градишци?

Евидентно је да су постојале намјере Дуњића да и кроз одређивање делегата за изборну Скупштину СДС-а утиче и на избор предсједника СДС-а. Међутим, то су његови лични погледи који не одражавају ставове већине чланова странке у Градишци.

Инструментализација странке ради његових личних интереса, очигледно, није успјела и ја се надам да ће и послије ових дешавања и искључења одређеног броја људи из странке и опомена пред искључење и суспензија Дуњића из свих органа странке бити довољан знак да се више не може играти са ауторитетом и са улогом Српске демократске странке у политичком животу Републике Српске зарад властитих интереса.

Колико је извјесно да ће, како кажете, „политички пуч" и успјети?

Морам рећи да је поприлично неизвјесна ситуација.У овом тренутку постоји 17, односно 16 потписа, оних који би да праве нову скупштинску већину. То су потписи четири одборника СДС-а, десет одборника СНСД-а и два одборника ДНС-а.

Одборник НС „Радом за бољитак" је изјавио да неће он бити шеснаести потписник, већ ће дати потпис ономе ко скупи већину.

Шта је са одборницима других странака, које су до сада заједно са СДС-ом чинили скупштинску већину?

Напредна Српска, ПДП и пет одборника СДС-а, као и два одборника Социјалистичке партије, су остали при принципијелном ставу да подржавају начин на који смо до сада радили и да ће чврсто остати на програмским принципима досадашње скупштинске већине.

Ових дана се могу чути и спекулације о стварању „велике скупштинске већине", СДС-СНСД, што када је ријеч о Градишци нарочито форсирају медији блиски СНСД-у. Прича се и да је Вама отворено нуђена сарадња са СНСД-ом. Колико у оваквим тврдњама има истине?Од те „велике коалиције „ нема ништа, нити на нивоу Градишке нити на нивоу Републике Српске.

Мислим да односи између СДС-а и СНСД-а на нивоу РС и већине општина не иду у том правцу. Прије свега, због тога што бројене криминалне афере које се доводе у везу са владајућом странком у РС нису расвијетељене и не видим разлог зашто би СДС кроз ту коалицију прикривао њихов криминал и корупцију.

Није у Градишци, циљ да се промијени само скупштинска већина, већ и директори установа, а претпостављам да ће врло брзо ићи и захтјев за мој опозив. У том правцу сам спреман да кажем јавности шта сам ја радио, али и да иснесем и чињенице о томе каква је непринципијелна скупштинска већина направљена.

Овдје се ради о класичном пучу који је највјероватније потпомогнут значајним финансијским средствима или омогућавањем одборницима да остваре одређене личне интересе.

Мислим да у свему овоме има простора да и правна држава функционише и да се надлежни органи позабаве питањем због чега су људи који су до јуче критиковали СНСД одједном постали њихови савезници.

Ако нова скупштинска већина изгласа ваш опозив – да ли се плашите суочавања са вољом грађана општине Градишка на евентуалном референдуму о вашем опозиву?

Па морам рећи да сам вољом грађана, са преко 14 хиљада гласова и дошао на позицију начелника и не плашим се, јер мислим да нема озбиљних разлога да ми грађани кажу да нисам добро радио или да нисам радио у њиховом интересу.

Свјестан сам да је друштво у тешкој ситуацији и да би, и да сам дупло више урадио у односу на потребе, и то било мало. Ипак , сматрам да сам рационално располагао повјереним ресурсима и да сам водио транспарентну политику.

С друге стране, да нисмо ништа ријешили него проблем Градске топлане, мислим да би и то било значајно.Ако би ми грађани, ипак, ускратили повјерње, морам рећи да би ми један велики терет скинули са леђа у условима када је изузетно тешко бити начелник једне општине у Републици Српској.

Како је то ових година бити начелник општине Градишка?

Када је након локалних избора 2012. године, власту у Градишци, преузела коалиција окупљена око Срппске демократске странке (СДС), ово је била једна од најзадуженијих локалних заједница у Републици Српској.

Власт коју је тада формирало шест политичких странака је дошла на чело општине која је била дужна око 44 милона марака. Од тог износа, чак 35, 2 милиона марака је отпадало на дугорочна кредитна задужња, а око девет милиона марака на краткорочне обавезе.

Наредне двије године, Општина се није задужила ни једну марку. Измирено је преко седам милиона дугорочних дуговања. Краткорочне обавезе су смањене за око два милиона марака. Исто тако протекле двије године настојали смо одржавати локалну инфраструктуру.

Посебно бих истакао пројекат реконструкције Градске топлане. Прелазак са мазута на био масу што је реализовано кроз уговор о приватно-јавном партнерству. На тај начин смо омогућили да Општина не мора више покривати губитке у Градској топлани, јер сваке године имали смо губитке на супстанци негдје од 1,5 до 2 милиона марака.

Имали смо и развојне пројекте, попут развоја пословних зона. Од радова на инфраструктури посебно бих издвојио обилазницу која треба да повеже ауто-пут и постојећи магистрални пут на релацији Чатрња – Брестовчина.

Ових дана смо потписали и уговор о изградњи секундарне канализационе мреже. Све су то значајни пројекти за ову општину и град који треба да отворе перспективу развоја и бољег живота свих њених грађана.

Извор: Фронтал.РС

Коментари / 152

Оставите коментар
Name

стојан

21.02.2015 12:52

Папци наравно преписали од остали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

23.02.2015 09:51

Баја је лопов. Да је само бају скинут. Стварно од овог баје се не мозе зивит.

Name

ловац

21.02.2015 12:57

Тај одборник Предраг Љубичић је изашао из ПДП па из СДС-а а питање гласи: Ко ће за њега у будућности гласати. У његовом селу га висе нико и не поздравља, издао је себе а не СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

23.02.2015 06:04

КАД ЦЕ СЕ НА ДНЕВНИ РЕД ВАСЕГ ЦЕЊЕНОГ ПОРТАЛА СТАВИТИ ПОСЛОВАЊЕ НАЦЕЛНИКА ЗВОРНИЦКЕ ОПСТИНЕ. ОВО СА ЗБИВАЊИМА У ГРАДИСКИ ВАМ ЈЕ ПУН ПОГОДАК. ВИДИТЕ КАКО ЉУДИ НА ЛОКАЛУ ПОЗНАЈУ СИТУАЦИЈУ И НЕМАЈУ ПРОБЛЕМ ДА ТО КОМЕНТАРИСУ. ТО ЈЕ НАЈБОЉИ НАЦИН ДА СЕ ДОДЈЕ ДО ИСТИНЕ.

Name

ддд

21.02.2015 13:01

Ма у реду је...готови сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деда мраз

21.02.2015 13:20

Они прошли су нас добро задужили, али руку на срце и ви ништа нисте направили. Од тебе сам очекивао много више, али труба. Кад само видим Шукала и Дјордјица у Скупштини, додје ми да се рокнем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ббкинг

21.02.2015 19:39

Пуна подршка за начелника Зорана Латиновица!

Name

Никола БЛ

21.02.2015 13:49

Ово је изгледа начелник за неки нормалан град и неке нормалне људе. У овакој кризи вратити толики дуг, па не морате више ништа урадити. Ја стварно не знам шта ови у Градишци хоће, да им начелник за 2 год. све уреди уз оволики дуг. Овај би нам ваљао у БЛ и због дуга и због Топлане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мали ДЈ.

22.02.2015 09:09

ИМАЈУ ЛИ ОВИ КАКВЕ ВЕЗЕ СА ПОКЛАЊАЊЕМ, БЕЗ ТЕНДЕРА И НАКНАДЕ, РУДНИКА ОЛОВА И ЦИНКА САСЕ КОД СРЕБРЕНИЦЕ. КОНЦЕСИЈУ ДАДОСЕ ДОМАЦИМ А СТРАНИМ ТАЈКУНИМА, А ДРЗАВНУ ФИРМУ ОТЈЕРАСЕ У СТЕЦАЈ, А МАЛЕ АКЦИОНАРЕ БЕЗ АКЦЈЈА И МНОГЕ РАДНИКЕ БЕЗ ПОСЛА. Сједисте домаце фирме у ГРАДИСКИ, А ЈЕДАН ОД АКЦИОНАРА (35%) СА КИПРА. НАГРАДНО ПИТАЊЕ: КО ЈЕ АКЦИОНАР СА КИПРА? Ми знамо а и СИПА ИСПИТУЈЕ СЛУЦАЈ.

Name

за гоогле

24.02.2015 17:14

А топлана? До јуце сте се смрзавали,а сада имате најбоље гријање у Републици. У Тополи се отварају фирме. Не моозе цовијек ниста урадити кад је Крагуљ задузио 50 милиона!!!

Name

за гоогле

24.02.2015 18:49

А топлана? До јуце сте се смрзавали,а сада имате најбоље гријање у Републици. У Тополи се отварају фирме. Не моозе цовијек ниста урадити кад је Крагуљ задузио 50 милиона!!!

Name

МИКИ

23.03.2015 18:35

СНСД нам је за 12 година направио примарни вод фекалија,прије примарног вода су направили цик цак стубове уличне расвјете(са 40 милиона КМ кредита)и дворану.Сада би опет да дигну мало кредита ,једно десетак милиончића и да потроше пред локалне изборе 2016 како би покушали да дођу поново на власт.Џебе им је(социјалисти,ДНС и Напредњаци ће нестати а остаће СДС И ПДП).Са ким ће у коалицију 2016,сами са собом.Можда имају шансу ако им Михајловић буде шеф изборног штаба(ха,ха,ха).

Name

ловац

21.02.2015 13:55

Одборник Мирјана Дакиц исто је напустила СДС али она има веома блиске везе са др.Михајловицем.Да јој није било СДС- а не би знала гдје је Градиска

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивља јабука

21.02.2015 15:45

Типично за овај простор. Необразовани и подли хоће за себе оно што им не може припадати. Све гори од горег.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ловац

21.02.2015 15:58

Предлазем Предрагу Љубицицу да врати сав хонорар сто је добијао као одборник.питање како је издао цовјека који му је помогао да има све у зивоту?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ

21.02.2015 16:08

Одборнице Љубицицу гдје си и ским био 18.11.2014 у вецерњим сатима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видовита Ванга

21.02.2015 16:31

Има једна стра, стара песма у народу: "Градишка се хвали, да се сиром храни, једну краву штрцају, суву пуру пуцају..."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

21.02.2015 16:50

Не видим у цему је проблем,када су прије 1,5 годину пресли из ПДП у СДС све било ОК,данас иду даље и готово.Ко има 16 тај влада,а нова вецина има 17 одборника.Гласао сам за Латиновица 2012. и вјеровао сам у њега,али кад видим да му суде Босиц и Крцмар све ми је јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дада

21.02.2015 19:34

Цим ти дејо ниси задовољан..... и јел уреду мјењети странке као царапе,,, јел то карактер

Name

ортодоx

21.02.2015 17:02

Сада су сви лопови на једној страни... а сто се тице нацелника Латиновица то је цовјек који се понаса домациски према опстинском новцу. Дуњиц и Михајловиц су болесни доктори који разносе политицку болест заједно са својим клицоносама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

21.02.2015 17:11

ЦИМ ДУЊИЦ ПОТПИСУЈЕ УГОВОР СА БОГДАНИЦЕМ У ПРЕВОДУ СНСД-ов САМ А ВОДИЦУ СЕ КАО СДС-ов!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

22.02.2015 13:41

Новцаници празни месар задовољан сто папци имају цијену

Name

ловац

21.02.2015 17:24

За Деју-па јел теби нормално цовјек мијења партију сваки годину дана?Тај Љубициц је само себе изиграо јер са 8 разреда сколе да он одлуцује о власти у Градисци.Др.Сврака га је ставио на листу и дао му хљеб...а он тако врати.Срам га било

ОДГОВОРИТЕ
Name

поган

21.02.2015 17:31

Славко Дуњиц је најрузније створење у СДС РС.Погледајте на сједницама како пребраја бројаницу као какав вехабија или боље реци мутавелија,а то је знак да дебело има проблем сам са собом.Како досло,народ је говоријо,тако и отисло.Знам бједника како је досао и до дипломе и ста је све имао.Фукара био,фукара и осто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

21.02.2015 17:38

ЗА ЛОВЦА Друзе мој ја сигурно нисам гласо ни за Љубицица као ни за ПДП,ја јос мање за СДС,ал сто не мислите о људима које стављате на листу.Ако је тако добар Латиновиц цега се боји,па избори су за годину и по дана,ако је био добар побиједице опет,или јос боље неце бити опозван уопсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

21.02.2015 18:21

Немам ријеци. Градиски СНСД вец распоредјује мандате и директорске функције. Не интересују њих градјани. Латиновицев једини гријех је избор људи који су га окрузивали у локалној власти. А сто се Дуње тице. Људи то је цовјек који је приватизовао Дом здравља и запосљавао кога је стигао за политицке поене. Кад је он стекао сву имовину? За вријеме СНСД-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

21.02.2015 18:32

Воли бих да Латиновиц скупи вецину само због једне ствари.Да Јанковиц из ДНС остане изван власти.Потрцао је Адзицу у загрљај одмах.Ја сам га готивио пред изборе.Млад цовјек.Вјеровао сам у несто ново.А он исти и хори од свих других.Док је усао у скупстину опстине,купио мерцедеса,нос пара по небесима,кога брига за градјане.Тако се то не ради мој професоре.Зато је Дјордјиц и добио висе гласова од тебе на овим изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РСПхантом

21.02.2015 18:41

Мене да се пита,свима би забранио да се баве политиком,осим људи који заврсе политицке науке и политицке факултете. Где мозе доктор да се бави политиком и да сједи на две столице или рецимо возац комбија у хитној да буде у скупстини опстине.Па зато и јест нам тако,кад не образовани људи политицки сједе у клупама и гледају ко це коме уцерати и нормлано свој дзеп! :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ласта

21.02.2015 19:05

Латиновиц је смјенио Михајловица са мјеста директора Дома здравља јер је овај примио 46 људи у радни однос у ту установу. Када је Михајловиц преузео функцију затекао је 30 000км плуса а сад је установу довео до 500 000 км дуга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ

21.02.2015 19:11

Сад сви вјеровали у Јанковица а нико није гласао за њега,вец за Адама и Дјордјица,оне сто су гласали за повецање плате функционерима опстине.Смо напред професоре Јанковицу,има ДНС у Градисци будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искра

21.02.2015 19:14

Снсд обецава дворану ако додје до власти. Обецали су да це је заврсити до 2009 али ипак нису ни до 2012 иако су до тад били на власти у Градисци. Постени људи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУРКОВИЦА

21.02.2015 19:29

Ето,велики поздрав највецем Јурковацком папку Предрагу. Свака цаст, ово је врхунац каријере. Цовјек је прво био у СНСД-у, затим ПДП-у, онда СДС-у, е сад це у своју (Јапагу. Како га није срамота људи од којих је мољакао и добио гласове??? Цовјек који тврди да је од Госп. Иваница добијао 150 000 еура да остане у вецини ... па тај би људи и маму Виду и тату Мирка продао за 1000,оо КМ... Предраг Љубициц је заразен вирусом званим МИХАЈЛОВИЦ... Мирјана Дакиц марионета ДР Михајловица... Јурковцани....освјетлали сте образ насег села...СВАКА ВАМ ЦАСТ....ми цемо и ово презивјети али каква це бити будуцност Вас... како вас није срамота проци кроз село

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАКИЦА БУНАР

21.02.2015 19:31

МИРЈАНА,дзаба си возала бадњак и кумовала му сад несмијес уц у Цркву могло би звоно пасти на тебе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДИЈАГНОЗА

21.02.2015 19:37

Нису Дуниц и Михајловиц амбициозно болесни,то су монструми за здравстевну установу али затвореног типа.... Самница и тамница од 0 до 24 х Јебци они,по двије три љубавнице као имају а сецер их разваљује обојицу,немају цим писати....хаххаххахха

ОДГОВОРИТЕ
Name

папци

21.02.2015 19:42

Значи има папака и у Савезу за промјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србобранац

21.02.2015 19:46

Људи све спомињете али заборависте МЕКИЊИЦА, да тај момак од наког лајања на СНСД-е сад подрзава те исте, не могу да вјерујем, ста се то десава са људским мозговима (ако га имају уопсте), нисам гласао за њега али да јесам имао би проблем са мном сигурно, али сад нек он и његова мајка коју је запослио у болницу и која је ходала од куце до куце и тразила да се гласа за њега, ако имају људскости нек посјете те исте људе па нек питају дали су ти људи који су му дали глас за то да он подрзи СНСД, е то ради прави патриота и прави СРБОБРАНАЦ. ОБРАЗ СЕ ГУБИ ЈЕДНОМ, А ТЕСКО СЕ ВРАЦА. ОСРАМОТИО СИ СВЕ ЉУДЕ СА ТИХ КРАЈЕВА, АЛИ ИМА СТАРА ПОСЛОВИЦА ДАЈ ПАПКУ ВЛАСТ И ВИДЈЕЦЕС КО ЈЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛИЈЕВЦАНКА

21.02.2015 20:21

Одговор за СРБОБРАНАЦ И Мекињиц и Јанковиц Србобранци а издадосе обадвојица због властитих лицних интереса.Полетили после избора да удоме себе е сада Јане гледа ста це даље а Мекињиц је вец сада попусио,,,Срамота за зав СРБОБРАН

Name

симо гр

21.02.2015 19:49

Нисам политицки опредјељен, али на нацелника немам примједби. Цовјек стеди и враца дугове. Цујем по граду да је Дом здравља у великом минусу, али све то на страну, кад сам цуо да је Јанковиц промијенио страну како би покренуо инфраструктуру у град досло ми да скоцим у Саву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кредит

21.02.2015 19:51

Дуњиц добио подрску од СНСД-а за све, ту имате доказе, од болнице до људи које запосљава у њу. Пјаниц Радомир, дотицни бирократа, који воли власт И куповати дипломе вода тог Љубицица како хоце, није он јадан толико лос. Пјаница је Дуњиц потурио ПДП-у, а овај га испостовао И пресао у СДС. Сада це он за функцију И у СНСД. Сто се тице ДНС-а, е то су тек будале. Јанковиц дудук као И партија уопсте. Боре се они за фотеље, а то це добро искористити СНСД, који це се опетхвалисати расвјетом И дворанама од руских кредита Владе РС-а. А њих цемо опет ми врацати драги суградјани Градиске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јурковацки Пацијент

21.02.2015 20:03

Био сам уцјењен да гласам за Мирјану инаце Михаљовиц неце да ме ЛЕЦИ,како он то казе.Ето ста сада би.А бре докторе,јел то оно сто си прицао и говорио!?Ста си урадио у Г.Јурковици запосљаво људе само док је трајала предизборна кампања.У Турјаку оцима не могу да те виде.На Косово цес ти у оним колима сто си их довезао пред дом здравља брзе него сто мислис....Поведи и Мирјану нека види мало свијета свакако никада није мрдала из воцњака док јој ти ниси отворио хоризонте.Имас ли образа имало ДОКТОРЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

професорица

21.02.2015 20:08

Одговор за ЗЗЗЗЗ, Јанковиц је профитирао кад је из Србобрана досао. Ради као професор,овамо приватна радња,дјецу користи из сколе да му праве намјестај по мјери,пензионисани тата све надгледа а фирму води свастика која је у спору са Јахорина осигурањем јер је сврнула лову из благајне!? Ето јанковиц сада опет профитирао ,мора да це правити намјестај за Додине нове објекте!? Будуцност је пред јанковицем јер он профитира увијек на тудјој муци.Толико за тебе ззззз и о јанковицевом постењу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ловац

21.02.2015 20:14

Свака цаст за ЈУРКОВИЦА... Знас ко це сад гласати за њега ?нико....а ускоро це феста у цаст његовог Папковања....Бице позвани сви који су га подрзавали а он их издао.Цовјек се заљубио али полако и то це доци на ред

ОДГОВОРИТЕ
Name

боко

21.02.2015 20:17

То се господо први који изда одведе у мрак и нема више издаје!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

друг стари

21.02.2015 20:21

Папци ко папци, свугдје исти. ПДП их истјерао, видјели људи о каквом сљаму се ради, а СДС полетио да их прими, сад им се то и обија од главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

21.02.2015 20:32

Цуо сам да за неког од ове цетворице одметнутих постоје неки тајни видео снимци који це бити објелодањени у понедељак и који це трести регион.Бице то највеци скандал у окрузењу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТУРЈАК

21.02.2015 20:32

Постовани Др.Михајловицу, ово Вам немоземо опростити па Вас овим путем милимо да вратите греде које сте покрали у Турјаку и уградили у Васу етно куцу а јадни Тривиц Вам превезао Унапрјед захвални

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУРКОВИЦА

21.02.2015 20:36

Одговор за ЛОВАЦ Ма није се он заљубио вец пукао!? Ста це узео цовјек сперену зеницу кад она његова не излази из потока и неда јој никуд као СИПТАР ал'зна се од кога је уцио хаххаххаха Једва цекам фесту,бице нас тамо масала а највисе це их бити из ЉУБИЦИЦ ДОЛА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалност

21.02.2015 20:42

Мозете ви да прицате ста хоцете,ДНС је у Градисци најбоље просао,људи имају министра,имаце сада 6 позиција у новој власти,и засигурно це расти након избора.Док се за остале не би могло реци.Само би волио да буду опрезни са СНСД,јер нису они одмакли пуно од СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА МИЛОСА

21.02.2015 20:42

Добро си цуо Милосе, назалост не један снимак вец висе њих. Оде све у ПМ...једино це моци утеци у Словенију ххххаххахахахха а зна се и засто тамо!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одборници

21.02.2015 20:52

Мали град па се све зна, за кога смо ми И гласали јадна мајко. Овај прелетац, купљени одборник Сљивар добио од Крагуља 5 хектара земље да посади воцњак у Јабланици опстинске земље па кука на Донцица који је од Јабланице направио урбано село. Мало ли је Маринко док летис СНСД-у. Неце се усрецити ни ови из СДС-а сто их је Дуњиц превео, јер се каријера гради дугороцно, а када народ види да летите за фотељама сипак цете добити гласове. Не знам гдје це вам бити образ када их будете тразили. Михајловицу колико си вискија И кеса скупио у болници од болесних И осиромасених градјана?

ОДГОВОРИТЕ
Name

градисцанин

21.02.2015 20:54

За које то папке постоји снимак ? Објавите сто прије снимак да и овај јадни народ види ста се ради и скине мрак са оцију. Ја сам само један обицни градјанин Градиске. Латиновицу свака цаст види се да си постен и да се лавовски борис са лоповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирјана

21.02.2015 20:54

Па да ли је Мирјана још увијек Михајловићева ''дјевојка'' или је та нова што је запослио скоро у Дом здравља?? Ништа не контам ко кога ј.....?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНОСТ 2

21.02.2015 20:56

Славко,Мирјана,Дугоња,Предо... послусни робови. А најзалосније сто це Славко добити све а ови јадници ниста.... Мирјана це у опрасиваце воцкица поново... Предо у ЈАПАГУ.... Дугоња да купи јаја испод кока носиља... Сипо на Косово само Славкан профитира е нек им га завали

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

21.02.2015 20:56

Погледајте овог Латиновица како изгледа исто као мало дијете кад се уписки у гаце хаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

за марка

21.02.2015 21:02

Ухватили су га спонтано док прица,али тај исти Латиновиц нема ораса у дзеповима и сигурно це обавјестити народ ста је он до сада радио,а ста су ДУЊИЦ-МИХАЈЛОВИЦ!!!

Name

Неко

22.02.2015 20:55

Е да ми је знати како ти изгледаш....

Name

Неко

22.02.2015 21:02

Е да ми је знати како ти изгледаш....

Name

Неко

23.02.2015 08:01

Е да ми је знати како ти изгледаш....

Name

Ха ха ха. . . .

21.02.2015 20:59

Жао ми је што СДС није узео власт у Српској па да видите шта су политичке струје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

21.02.2015 21:04

Два Славка два папка - Дуњић и Мекињић, први ће у затвор чим СИПА проради сљедећи мјесец, за све криминалне радње са Додиковим кумом - Ранком Шкрбићем, све фактуре су достављене СИПИ, а други папак Мекињић ће морати бјежати назад у Србобран. Даће му први можда неке медикаменте да лакше преживи

ОДГОВОРИТЕ
Name

комсиница

21.02.2015 21:06

Среца па Мирјана не иде куци кроз село вец кроз воцњак хаххаха, тако да је село и не види....као сто је није видјело ни прије овога никада... Посадио Доктор себи биљцицу, узгајао процвјета и увену... ал назалост после само једног мандата... е залости моја ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савјест

21.02.2015 21:07

Ово све мора СИПА испитати, одборнике:мекињца коцица љубцица сљивара дакицку и остале...,јер се овдје ради о озбиљном крсењу закона и злоупотребама слузбеног полозаја те миту и корупцији. Не заборавимо и Дуњица- његов имовински картон прије и послије рата...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА О СЉИВАРУ

21.02.2015 21:08

Истина о Сљивару бице предлозена као тацка дневног реда.Тразицемо да се у салу донесе велики телевизор и ДВД плаyер.Истина мора да изадје на видјело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градишчанац

21.02.2015 21:16

Зоране, Градишка је уз тебе. Дуњићу је мјесто у Фочи одакле је и дошао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈУРКОВИЦА

21.02.2015 21:20

ЗА ЛОВЦА Једна мала исправка, надам се да се не љутите, није Љубициц изасао из ПДП-а, вец избацен а то су два разлицита појма. А засто је избацен???? И на крају баладе сепури се по граду како му је г.Иваниц долазио у двористе хаххахха... а сатрао се да додје до њега и тразио 30.000 Км... овај му рекао, како се јефино продајес јефтиније цес се препродати ајде да попијемо по једну и свако себи. Е то је права истина а Љубициц дизе цијену себи по СНСД у .... прица прице за малу дјецу... цовјек је само досао да види ста хоце и покуса идиота уразумити и није било у његовом двористу. Ако ја нисам у праву то онда знаци да је од СНСДа добио висе,тако да це наса Јурковица у блиској будуцности добити Базене, спортске терене, етно село.... и да це помоци оним људима којима је обецао, мисли се на соцјално угрозене које је уцјењивао за једнократне помоци да би гласали за Дуњица и Додика на прослим изборима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сава-Бијељина

21.02.2015 21:32

Да ли је то онај снимак од прослог понедељка када је Мекињиц био у Београду,а после у Бијељини? Све је документовано на ДВД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градисцанац

21.02.2015 21:35

Шта је са Кочићем који је добио посао техничког директора у водоводу од странке и преварио, није вратио мандат, а сад му Аџић обећао платити кредит за стан за који је рата 900 КМ. Тражићемо сипу. Такођер Нада Живковић, Пјанићева сестра, има кривични поступак пред Основним судом у Градишци који Пјанић рјешава преко СНСД-а, а медији о томе шуте. Све су то Дуњићеви лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Магистра витае

21.02.2015 21:35

У праву су они што веле да се љекарима, официрима, полицајцима и свештеницима, било које вјере, законом изричито забрани бављење политиком. Иза њих остаје пустош, спржена земља, истругане благајне, дугови, опште страдање, гладеж и грабеж. Примјера има и те како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко снсд

21.02.2015 21:42

Цлан сам снсд-а али сматрам да овим дајемо латиновицу јос један мандат 2016, иако сад буде опозива. Па не прави снсд вецину са странкама вец са појединцима ради лицних интереса. Ти је лосе одјекнул. Надам се да нисмо изгубили компас. Умјесто да смо их доцекали на изборима 2016, САД ЦЕМО ИЗГУБИТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно сарајево

21.02.2015 21:44

По И.Сарајеву се прица да је сипа узела у разматрање слуцај градискаЈа не знам јел то због ово Мирјане ил Љубицица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

21.02.2015 21:47

Ајмо окацити слике из хотела у којем су се видјали др. Михајловиц и одборница Мирјана

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИПА

21.02.2015 21:47

Сипа разматра љубицица и његово уцјењивање појединих ловаца,затим ста је све радјено с Талијанима а о осталом ускоро и скорије него се надате

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

21.02.2015 21:50

Цитајуци ове коментаре,јасно се види да криминал цвјета медју одборницима.Уцјене,пребјези,рекет,узимање мита...катастрофа. СИПА треба све ово да документује за истрагу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОРТИР ПЛАНТАЗА

21.02.2015 21:50

Не могу бити да се не укљуцим.Пуно пута сам отворио капију да се мацан довуце до маце на фрњаууууууууууууу........знамо коме је куца на крају воцњака а и ко је офуцали мацор иако је фебруар и мацор би морао радити пуним капацитетом али назалост ниста!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо градиска

21.02.2015 21:52

Мекињиц на ДВД!? Београд,Бјељина, ма дајте не лупајте. Тај је лик небитан. Ја исао са њим у сколу и кад сам видио да је он прелетац уопсте се нисам изненадио.Фино је поцео, кад буде имао 40 година отеце титулу прелетаца Спирицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

обад

21.02.2015 21:55

Ама људи,гледај те Звезде гранда,пустите то крају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТАРИ

21.02.2015 22:01

И СКЈ казете није добра,па видите у једној,назалост сада биједној,некада врло напредној опстини десава.Како ли је онда на дрзавном нивоу.Вратите дрзаву народу и носите се додјавлола.Проклет дан када је уведено висестранацје,па свако мозе бити цлан партије.Некада је било олоса у Партији,али брате мање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брука за снсд

21.02.2015 22:03

Па моји СНСД-овци јесте ли нормални!? Преседнице Милораде зауставите ово, унистице нам О.О.СНСД Градиска непромисљене одлуке групе појединаца. Због овога је побуна медју цлановима. Па ови су нас људи сиканирали у кампањи,напротив ја од латиновица никад нисам цуо вриједјања, политицко прозивање је допустено. Пресједнице зауставите ови у Градисци, имацемо губитке цланства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС Градиска

21.02.2015 22:14

Сљивар ми је био сумњив откад је досао у ДНС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРПСКИ СОКО

23.02.2015 21:54

Сљивара знам из сколских дана,,,као увлакац радио је у Металу и био уз руку СНСДа ,,користио се на све стране,,,и сад је вјероватно *цовјеку* обецано *несто*..инаце он воли паре,,а ко их не воли,,био је у савезу инвалида рада,,у синдикату у СНСДу,,само да *добије*..додусе вријем је модерно,,данас и на +прајду+добију.......

Name

СНСД

21.02.2015 22:17

Сто вам је криво сто су Дуњиц, Мекињиц, Мирјана и Љубициц наси нови цланови. Коциц није не примамо оптузене за злоцине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

има за левите

21.02.2015 22:20

Једне топле љетне вецери око осам сати у просторијама СНСД Градиска сједница о.о.тацка дневног реда избацивање Пјаница, Коцица и Љубицица из странке. Након тога, те исте дивне вецери сједница о.о. странке за бих, примају их у цланство. Закљуцак : испуцали све српске странке

ОДГОВОРИТЕ
Name

дговор Левити

21.02.2015 22:37

Не мозе Љубици у СНСД он је вец био тамо и отисао због незадовољавања властитих лицних интереса затим у ПДП ,СДС тако да он после овог мандата мозе одмах у БИХ СТРАНКЕ или направити властиту партију ППП/Партија Проданих Папака

Name

СДС

21.02.2015 22:53

Ускоро истрага о Дуњицевим пословима с Додиковим кумом, Ранком Скрбицем, стигле фактуре из УИО, сваки криминал изадје на видјело. А Миле му обецао да це га заститити у сипи, нема застите СДС добија Сипу. Сви цете у прдекану.Скрбиц му се враца из Београда, докторе не дај се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градишцанац

21.02.2015 22:55

Кад се коњи туку, магарци добију по глави. Док једни крече просторије, а други сазивају скупштину "без печата", народ иде путевима пуним рупа, угашених уличних свјетиљки, оронулих насипа, итд. Тешко нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеее

21.02.2015 23:12

Какву то моралну тезину има ткз Др Дуњц који све сто је стекао (приватну ординацију-клинику) стекао на превари и поткрадању дрзаве. Веома је познато да ткз др Дуњио своје поцетницке захвате у крадјама и преварама поцео у Болницком центру Градиска одакле је крао материјале и донације да би свој бизнис просирио на апотеке и сл, затим врбовање пацијената а у договору појединих доктора криминалаца који раде односно препоруцују докторове услуге као квалитетније а све за проценат.Сада се ти исти "доктури" као исцудјују док ово цитају а стара лопина Дуњиц копа по оно мало сасусеног мозга ко би се то усудио у његовом граду да тако збори!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

кресо

21.02.2015 23:15

Интересантно би било кад би се објабвиле везе измедју кокосара Скрбе и овог зомбија лопова Дуњца!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

врста 8472

21.02.2015 23:32

Напредњаци цувајте се Дуњица...прица се да вас мјења у БЛ! Дјордјиц одбија послусност и Дуњицево менторство,а то неце бити опростено...У Градисци сте на висини задатка- свака цаст!!!

Name

Славко

22.02.2015 00:08

Док је мени Драгана Богданица и Дарка Томаса и мојих уговора на којима ми је зарада 50% продацу три Градиске и 4 СДСа. Све ми написе Зоран Алексиц за санитетски материјал, Најјаци сам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска92

22.02.2015 00:56

Нисам ни цлан СДСа ни СНСДа, и ајде да узмемо у обзир неке цињенице и ставове СДС-а, те да су сви из СНСД-а лопови, Дуњиц је лопов, 4 одборника су лопови...а ста су онда нацелник и 2 н.н. особе које су узеле по 7000км свако (и то није трац или лазна вијест резимских медија), изгледа да су сами себе поткупили да остану на правој страни СДСа + пријетње дјецом појединим одборницима итд, ста сте онда ви који који пријетит дјецом? Хероји СДС-а? Мени се цини да се овдје једно зло бори против другога, нема побједника....цисто да написе неко ко није ангазован од стране СДС-а или СНСД-а па да вас хвали, односно пљује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска92

22.02.2015 01:00

Сви су из СНСД-а лопови!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирјана

22.02.2015 02:29

Питам се да ли ће послије свега овога Дуњић и његова породица остати живјети у Градишци, како тај човјек може погледати свог кума Крчамара у очи и остале кумове, који су му помагали кад није имао ни гаћа. Шта ће му толике паре, стан у Београду,стан у Бања Луци, кућа у Градишци, апартман на мору, милиони на рачуну, и још би да бесплатно шаље своје пацијенте на преглед у Дом здравља. Па докле више, иде тај криминал породице Дуњић?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ортодоx

22.02.2015 07:34

Колико цовјек има образа кад мозе изаци пред камере и реци да у коалицију са СНСД "цистог образа"? Конкретно Љубициц... Вецег лицемјерства нисам видио у свом зивоту... Мекињиц сматра да је греска сто није укљуцен у преговоре о формирању власти на нивоу БИХ :-) Коциц је замро одмах по поцетку преговора, знаци кукавица... Мирјана вец има своје разлоге, то зна цијела Градиска...

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко ко зна

22.02.2015 07:43

Неутрално. Не браним Дуњица, али питајте Латиновица за Мг Минд и Еко Еуро тим. Пси лају, а каравани пролазе....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србобран

22.02.2015 08:00

Мислим да це доци до формирања србобранске странке,на следецим изборима Јанковиц нацелник,а Мекињиц предсједник Скупстине опстине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Други Србобранац

22.02.2015 10:17

Ја мислим да цемо ми њих пљувати на следецим изборима ако се кандидују.Обицни папци.Само гледају како да се увуку негдје.Гамад.

Name

Србобранац Градиска,Ровине нн

22.02.2015 08:33

Требали би ми из Србобрана мало преваспитати ове своје у власти.Схватите ово и као претњу и као предлог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ето вам

22.02.2015 08:43

Ма требас их Латиновицу пустити и дати им власт.Овај СНСД у Градисци је предводјен лоповима и не моралним људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радованокио

22.02.2015 09:13

Јос мало па цемо постати Република Папака уместо Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД у срцу

22.02.2015 09:14

Висегодисњи сам цлан СНСД-а, и могу реци да је права срамота сто моја странка сарадјује са отпадцима СДС-а. Др Михајловиц је врсио праву тортуру у Дому здравља, малтретирао раднике, пријетио и уцјењивао. Главну ријец у Дому здравља водили су његови спијуни, спремацице и портири. Медицинско особље је казњавано, смјењивано, кревети су се избацивали из хитне... Тај цовјек је болестан и нестабилан, и сад би СНСД да га врати на функцију. Цовјека кога нико неце и не воли, који је избацен из своје странке због свих дјела које је уцинио. Брука и срамота. Бојим се да се са оваквим људима не деси раскол и у СНСД-у, као сто је то било у СДС-у и ПДП-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јос један Србобранац ГР.

22.02.2015 09:22

Ми Србобранци никад нисмо били п..ке.Кога смо ово изабрали?Два јефтина папка.Ако нам несто прицате пред изборе онда то и постујте.Ниста није до вијека.Немојте да вас ми "сутамо".Вази за све Србобранце у власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Србобран

22.02.2015 10:20

Ма било би лијепо да на нас рацун возе јос новије мерцедесе.Да се просири производња намјестаја Јанковиц...Неце њих двојица никад висе видјети скупстину.Да теби казе Србобранац који је гласао за Јанковица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимаx12

22.02.2015 10:51

СДС је најбољи! :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србобранац

22.02.2015 11:01

И још се Мекињиће након овога усуде ући у цркву, како их није срамота, њихова црква је канцеларија СНСД-а у Градишци. Багра невиђена, мисле ли ходати градом послије сутра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

градиска 123

22.02.2015 11:05

Мекињиц за НАЦЕЛНИКА послије опозива Латиновица...

ОДГОВОРИТЕ
Name

градиска

22.02.2015 11:09

СДС је најбољи .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ловац

22.02.2015 11:11

Поздрав свима....Данас се формира власт на нивоу БиХ. Надам се да це СИПА поцети да ради од Градиске...и села око Градиске

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

22.02.2015 11:42

Србобранци мрс у "србобран"

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД - Заувијек Српска

22.02.2015 12:08

Свака част др Дуњићу, правом стручњаку и патриоти. Он је оличење поштења у Градишци, а ви само причате глупости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лопови

22.02.2015 13:16

Михајловиц и Дуњиц су покрали велике паре из Дома здравља. Када је досао у директорску фотељу, др Михајловиц је затекао рацун у плусу, а када је одлазио, рацун је у минусу 500 хиљада. И гдје је ту правда, ко це за то одговарати? Јос се прица како це Михајловиц мозда и да се врати. Брука и срамота. Лоповима никад није доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

22.02.2015 14:18

Да није Србобранаца у Градисци о вецини би одлуцивали СДС и СДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србобранци

22.02.2015 14:39

Нисмо луди да идемо било гдхе.Ми смо од Доњег Вакуфа ратом направили Србобран сад цемо од Градиске на лијеп нацин.Сваки дан се сиримо...Ауто пут БЛ-Србобран на Сави...ускоро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

22.02.2015 14:48

Колико коментара,дајте јос несто о Градисци па да овако лијепо дискутујемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрдја

22.02.2015 15:42

Каква брука и срамота,зар један секретар ловацког друства,тулијан обицни,кроји власт и судбину много паметнијим људима у градисци,па под хитно треба распустити скупстину,нове изборе расписати и комплет друге људе кандидовати а ове олосе послати да цувају овце по озрену цим снијег се отопи.док јос имају времена

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

22.02.2015 16:08

Треба их смијенити сви су они исти и Латиновиц запосљава цовјека за лицног возаца који је вец био у радном односу у сумарији.А толико је људи на бироу који би могли бити возаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војин

22.02.2015 16:11

Нацелник Латиновиц је постен цовјек није криминалац као Дуњиц . Зато и не одговара Дуњицу и осталим ситним лоповима у Градисци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛИСТА

22.02.2015 16:35

БЛАГО МЕСАРИМА ПАПЦИ НА ЦИЈЕНИ

Name

Љубавник

22.02.2015 16:29

Др Михајловић и Мирјана Дакић су скоро 10 година у шеми. Вуцарају се по јефтиним мотелима. Цело село зна, само онај јадни њен муж, црна овца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозо

22.02.2015 18:53

Треба ставити слике Михаљловица и Дакицке на итернет да виде људи мало како се бивси директор Дома здравља слади у хотелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

солац

22.02.2015 21:19

Навалите сељанцад једни на друге.То је Градисци једини спас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стиже СИПА у Градишку

22.02.2015 21:36

Јесу ли видјели ови Дуњићеви полтрони да му се ближи крај, данас формирана власт на нивоу БИХ, не може га више Додик заштити. Славкане све фактуре су већ у СИПИ, готов си!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турјак

23.02.2015 07:30

Начелниче народ је уз тебе, доста је Градишци Дуњића, Михајловића и осталих лопова и кокошара. Нека си их раскринкао и показао да се не може красти као што се крало за вријеме пијаног Крагуља. А Мирјани би боље било да не срамоти своју дјецу, и да се не вуца више с Михајловићем по јефтиним мотелима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦАЛИГУЛА

23.02.2015 13:09

ПРОДАЈЕ СЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА ЗА 1,ОО КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

23.02.2015 15:26

А ШТА ЈЕ СА ЈАНКОВИЋЕМ,А МЕРЦЕДЕС А ЉУБАВНИЦА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гоогле

23.02.2015 16:48

ОВАЈ ЛАТИНОВИЦ КО АНДОЛ НИТИ ПОМАЗЕ НИТИ ОДМАЗЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градисцанац

23.02.2015 17:12

Градиска трагикомедија се наставља... Јадан је овај град,кад му фукаре суде... Михајловиц др Тихомир је болестан,сујетан и до зла Бога покварен цовјек! У тренутку преузимања функције директора ДЗ,на рацуну је затекао око 50000КМ, данас је ДЗ у минусу око пола милиона КМ. Над радницима је врсио невидјен мобинг...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слобо

23.02.2015 18:56

Јесте навалили на Јанковица,момак док је студирао ви сте испијали кафе и глупирали се,хвала Богу да је успио,да је хтио бити лопов и неко вазан отисао би у СДС и СНСД,не би изабрао странку ДНС,која кад је преузео у Градисци је имала 88 гласова,а сада има преко 1000.Напред Јанковицу и сви млади људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

23.02.2015 21:48

Е МОЈ СЛОБО ПУК'О ЈЕ ДНС У ПРИЈЕДОРУ, А КАМОЛИ У ГРАДИШЦИ, НИЈЕ ВАМ ПУНО ВРЕМЕНА ОСТАЛО, ПАВИЋ СЕ НАКРАО ЗА ПЕТО КОЉЕНО АЛИ САМО ОН И НИКО ВИШЕ ИЗ СТРАНКЕ ОСИМ НЕКОГ МУЋКА ИЗ ПРИЈЕДОРА, НОРМАЛНО ЧУБРИКОВИЋА И ЈОШ НЕКИХ, А ВАС ОСТАЛЕ ПАВИЋ ПРОДА ЗА СИЋУ ВЕЋ ВАС ЈЕ ПРОДАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

23.02.2015 22:35

Славко Дуњић од данас наш нови члан, СНСД поносан што је такав човјек ушао у наше редове. Исплатило се дугорочно улагати у њега, ниеј Крагуљ био луд знао је да ће Славкан кад тад нама доћи

ОДГОВОРИТЕ
Name

зока

25.02.2015 12:17

СНСД-у желимо Михајловића за шефа изборног штаба 2016 и да га заједно са Дуњићем воде себи кући.

Name

сдс

25.02.2015 21:47

Без Дуњића до победе, СНСД-у сретно са Дуњићем.

Name

радник

25.02.2015 09:59

Није Љубициц папак он је папцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Умјетник из Народа

25.02.2015 22:24

БИТКА НА БЕРБИРСКОМ ПОЉУ акаЕП О ДВА ВИТЕЗА БИЈЕЛА И ЧЕТИРИ КОЊА ДЕБЕЛА (народна епска пјесма непознатог аутора писана слободним стихом) На обали Саве, на Бербир пољу Двије се војске вазда кољу С једне стране црвени вепар Господар муње, ђаволу пар С друге стране, краљевић плав Добар и поштен, ал' наиван сав Њега бране два витеза бијела Они јашу четири коња дебела Први витез искусни господар лијека Бори се за плаве већ четврт вијека Други витез, јуначина знана Побјегао са Косова равна У тврђаву камену удара вепар Ал не може јој ништа к'о ни вјетар Пред тврђавом вепар дречи Витезовима постаде пречи Понуди вепар витезовима власт А коњима сијена да ждеру у сласт На вепров знак, два витеза бијела Подбодоше четири коња дебела Витезови официри, храбри војници Постадоше с коњима издајници Краљевић плави побиједити неће Јер се јадан уздао у смеће Док год је фукара, биће и белаја С овим епом дошли смо до краја

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

26.02.2015 12:42

Дезертер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

26.02.2015 15:09

Дезертер из славоније равне.

Name

нн с

25.03.2015 14:09

Све голи лопов до лопова.

Name

лала

17.04.2015 11:15

Глупости

Name

нн

14.07.2015 14:34

пуце вам скупстинска вецина у градисци

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

25.10.2015 18:37

дезертер из славоније зоран латиновиц

Name

нн

23.11.2015 19:45

Бацио пуску и побјгао из Славоније вас Зоран Латиновиц.

Name

миле ронхил

28.12.2015 22:08

гдје си ти п...о ратово

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

04.01.2016 19:22

16. краиска први батаљон мотел сјевер југ цијела Босна доцеко крај на Мањаци.

Name

миле ронхил

05.01.2016 21:01

СТО НЕ СРУСИ ЈУНАЦИНО ОНАЈ СИЛОС У НОВСКОЈ ДА МЕЕ СНАЈПЕР НЕ ГАДА СА ЊЕГА И ОНУ ГРУПУ МЛАДИ ВОЈНИКА НА БВП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

08.01.2016 19:53

Ја русио није могло а твој Латинвиц зени медју ногама па сад нам кроји капу им 3 стана у Градисци подебео рацун убанци и није га брига за нама двоицом сто састављамо једва крај са крајем насе паре троси он и донциц који је понављао 1.2. разред основне сколе.

Name

нн

08.01.2016 21:46

погодио га мино бацацем одозго али није било никог на врху 120мм граната

Name

миле ронхил

09.01.2016 10:53

није се даба друзио са додиком прије рата купице и он себи вилу на дедињу и остлу половину бакинаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

09.01.2016 11:36

Све њих треба на голи оток добро требамо пазити за кога цемо гласати треба изабрати нове људе младе постене

Name

нн

01.02.2016 21:18

Дезертер нацелник

Name

миско

01.02.2016 21:59

Исто као и нас Баја

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

02.02.2016 06:53

Све њих треба на голи оток па нек онда пљацкају народ

Name

миско

02.02.2016 14:06

То је русење републике српске ако баја оде на голи оток

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

02.02.2016 17:31

Нацелник је веца лопуза од донцица