Гробари тјерају и нову Управу!

Присталице клуба преко друштвених мрежа позивају на прозивање председника Зорана Поповића и осталих челника црно-белих.

Фудбал 20.02.2015 | 20:00
Гробари тјерају и нову Управу!

Публика на стадиону Партизана јесењи део ЈСЛ завршила је скандирањем против тадашњег председника Драгана Ðурића и његове управе, а сва је прилика да ће и на пролећној премијери бити негативног скандирања против његових наследника.

Продаја Петра Шкулетића и Данка Лазовића неколико дана пред почетак наставка фудбалске сезоне у Србији, а да притом нису доведене адекватне замене, разљутила је присталице црно-белих који се данима организују на друштвеним мрежама.

Навијаче лидера на табели изиритирала је и чињеница да је клуб подигао нови кредит, због чега се путем интернета апелује да се у што већем броју дође на сутрашњи меч против Вождовца у Хумској и да се скандира против управе. Посебно се инсистира на скандирању против председника Зорана Поповића, који се као члан бившег руководства већ навикао на сличне узвике.

Њему и његовим сарадницима се пребацује да лошом политиком воде клуб у пропаст, а као поткрепљење за то наводе лош однос са спортским сектором, будући да су нерезонски ослабили екипу пред наставак шампионата.

Такође, један од кључних аргумената јесте и изјава потпредседника Милорада Вучелића, који је рекао да се „титула свесно ставља на коцку“, а мањак разумевања за ову изјаву показао је и тренер Марко Николић тврдњом да не разуме ту констатацију.

Непознато је да ли ће овај став заузети и најверније присталице на јужној трибини или је у питању мишљење мањег дела навијача, али је чињеница да међу симпатизерима црно-белих влада велико незадовољство због политике коју тренутно воде челници Партизана. Њима се такође пребацује што клуб и даље нема генералног спонзора, а неретко се може чути како навијачи клуба из Хумске тврде да је ова управа дошла само с циљем да уништи клуб.

Ново руководство
ШТА СУ ДОБРО УРАДИЛИ

- исплатили део зарада запосленима
- исплатили део зарада играчима
- најавили изградњу интерната
- најавили редукцију трошкова

Шта су лоше урадили

- продали Данка Лазовића
- продали Петра Шкулетића дан пре краја прелазног рока
- нису довели нападача
- нису довели спонзора
- још нису унели свој капитал у клуб
- изјавили да свесно титулу стављају на коцку

УПРАВА БЕЖАЛА ОД НОВИНАРА

Управни одбор Партизана јуче је одржао седницу, после које нико од руководећих људи клуба из Хумске није нашао за сходно да се обрати јавности. Шта више, сви до једног су побегли од новинара, а преко портпарола клуба Биљане Обрадовић кратко су поручили да је ревизијом утврђено да дуг клуба завршно са 31. децембром 2014. износи 14.873.000 евра. Уз то, подигнут је кредит од милион евра, уместо планираних четири.

Коментари / 0

Оставите коментар