Брајант: Ја немам праве пријатеље!

Ас Лос Анђелес Лејкерса искрено причао о пријатељству и зашто је недружељубив.

Кошарка 18.02.2015 | 13:20
Брајант: Ја немам праве пријатеље!

Коби Брајант је један од највећих играча НБА лиге, алид одувек га прати "лош глас".

Многи мисле да је бек Лос Анђелес Лејкерса себичан на терену, а сујетан, препотентан и недружељубив ван њега.

Ово последње и сам признаје.

"Имам људе са којима се 'капирам', али не и праве, искрене пријатеље. Ја не могу да будем 'прави пријатељ' некоме и људи који су око мене то знају. Углавном су и они такви... Прави пријатељ ће звати сваки дан, памтиће када ти је рођендан, а мени је глава пуна мојих ствари, да нема шансе да запамтим тако нешто. Свако је окружен људима који су му слични и пријатељства која се могу видети у филмовима, за мене су немогућа. То не сматрам као нешто добро, већ као слабост", рекао је Брајант за часопис "ГQ", а пренео портал "Спортандо".

Ветеран НБА лиге открио је ко су људи са којима се он дружи ван кошаркашког терена.

"Имам срећу да играм у Лос Анђелесу. У том граду има много људи који су слични мени. Глумци, музичари, бизнисмени, опсесивни. Људи који мисле да их је Бог послао на земљу да раде баш то што раде. Да ли ми имамо времена да градимо везе и пријатељства? Не. Да ли ми имамо времена да се социјализујемо и бесциљно 'блејимо'? Не. Да ли ми желимо тако нешто? Не. Ми желимо да радимо. Ја обожавам да радим", јасан је Брајант.

Бек Лејкерса је, ипак, признао да има добар однос са појединим колегама.

"Повремено се дописујем са Леброном Џејмсом и Кевином Гарнетом, али право, искрено пријатељство, вероватно никада нећу имати", открио је.

Коментари / 0

Оставите коментар