Толе тврди: Мене штити Платини!

„Председника УЕФА ће се појавити у Београду оног тренутка када се неко са стране умеша“, додао је председник ФСС.

Фудбал 17.02.2015 | 20:00
Толе тврди: Мене штити Платини!

Опозиција делује на свим фронтовима, Томислав Караџић се не брине! Председник ФСС поручио је у разговору за Информер да ће га од људи који агитују за његову смену спасити лично први човек УЕФА Мишел Платини.

Фронт окупљен око челника Црвене звезде већ је преузео власт у ФС Београда и Заједници Суперлигаша, а према незваничним информацијама опозиција планира да изгласа неповерење Караџићу после умеча између Србије и Португала.
„Нисам забринут због тога што Звезда жели моју смену! Тим људима могу да поручим само да ће се председник УЕФА Мишел Платини и његови сарадници појавити у Београду оног тренутка када се неко са стране умеша у рад“, рекао је за Информер Томислав Караџић.

На Караџићевој смени раде и људи који тренутно нису у Црвеној звезди. Један од њих је бивши генерални секретар црвено-белих Небојша Лековић. Он је недавно истакао да су српском фудбалу потребне корените промене.
„Изјаве Небојше Лековића и читава та идеја делују потпуно неозбиљно и то не доживљавамо као претњу. Па још нисмо ни сазнали ко стоји иза тог човека“, додао је Караџић.

Коментари / 0

Оставите коментар