ЛШ: Може ли Шалке да сруши Реал?

Нападач Шалкеа Ерик Максим Чупо-Мотинг сматра да Реал Мадрид није непобедив, а као посебан адут своје екипе види тренера Роберта Ди Матеа.

Фудбал 17.02.2015 | 14:00
ЛШ: Може ли Шалке да сруши Реал?

Камерунац каже за Италијана да је 'тактички мајстор' и додаје да би управо то могло да буде кључно у двомечу осмине финала Лиге шампиона са актуелним прваком Европе.

"Радили смо веома вредно, а ни Мадриђани нису непобедиви. У фудбалу је буквално све могуће и то је оно што га чини посебним. При том, ми не волимо да резимирамо или губимо на свом терену", рекао је Чупо-Мотинг.

Меч двеју екипа на програму је у среду од 20.45 у Гелзенкирхену.

"Ди Матео је мајстор за тактику. Ту не мислим конкретно на ствари које је постигао с нама, већ генерално у својој каријери. Схватамо да наш стол игре није увек најатрактивнији, али нама је циљ да будемо само бољи, што и чинимо како време пролази", додао је Чупо-Мотинг, "Нисам сигуран о чему размишљају играчи Реала, али верујем да су нестрпљиви да покажу свету да је утакмица против Атлетико Мадрида (4:0) била само лош дан".

За крај, снажни центарфор упозорио је своје саиграче да се не концентришу само на најбољег игача Реала и планете Кристијана Роналда.

"Морамо да се фокусирамо на све играче Реал Мадрида, а не само на појединца", закључио је он.

Коментари / 0

Оставите коментар