ЛШ: ПСЖ десеткован на Челси!

Пари Сен Жермен ће бити ослабљен у утакмици нокаут фазе Лиге шампиона против Челсија пошто због повреда неће играти Јохан Кабај, Лукас Мура и Серж Орије.

Фудбал 17.02.2015 | 12:20
ЛШ: ПСЖ десеткован на Челси!

"То је званично. Немогуће је да њих тројица буду на терену", рекао је новинарима тренер Лоран Блан, додајући да су сва тројица повређени у суботу на првенственој утакмици против Каена.

Актуелни првак Француске у том сусрету несмотрено је прокоцкао победу, после вођства од 2:0, примио је голове у самој завршници за реми (2:2). Ипак, последњих десетак минута домаћи су играли са осам играча у пољу, јер је Блан извршио све измене пре него што су се догодиле повреде.

Осим повређене тројке, проблеме са повредама има још неколико играча, међу којима су Маркињош, Тијаго Мота, Блејз Матуиди и Хавијер Пасторе.

"Имамо још један тренинг, видећемо шта ће бити са осталима. У сваком случају, немамо добру припрему за тако важан меч", поручио је Блан.

Прва утакмица осмине финала Лиге шампиона између Пари Сен Жермена и Челсија игра се у уторак на Парку Принчева од 20.45 сати.

Коментари / 0

Оставите коментар