Видео, НБА Ол-стар: Кари ''сипао'', Лавин ''летјео''!

Руки Минесоте Зек Лавин и звезда Голден Стејта Стеф Кари обележили су друго вече на НБА Ол-стар викенду.

Кошарка 15.02.2015 | 09:30
Видео, НБА Ол-стар: Кари ''сипао'', Лавин ''летјео''!

Лавин је спектакуларним закуцавањима однео титулу са 194 од макмсималних 200 поена.

У брзом шутирању тројки Стеф Кари је показао своју класу. У финалу је убацио 27 од могућих 34 поена фантастичном серијом погодака.

Али, вратимо се на закуцавања на тренутак. Лавин је имао два савршена ’куцања’ од 50 поена, једно од 49 и једно од 45 поена. Крилно Бруклина Малсон Пламли и Јанис Адетокумбо нису имали шансе у првој рунди, а у финалу је Лавин био бољи од бека Орланда Виктора Оладипа.

Уживајте:

Џејмс Харден, Марко Белинели, Џеј Џеј Редик, Кајл Корвер, Клеј Томпсон , Весли Метјус и Кајри Ирвинг. То су били такмичари у брзом шутирању тројки коју су покушали да буду бољи од Стефа Карија, али је фантастични бек Голден Стејта још једном потврдио да израста у можда и најбољег шутера у историји.

Метјус је убацио 22 поена у првој рунди, Томпсон 24, а Ирвинг и Кари 23 у првој рунди. Било је то само загревање. Кари се ’запалио’ у финалу, убацио је 13 везаних тројки и однео је трофеј:

У такозваном изазову вештина славио је плеј Хјустона Патрик Беверли, који је био успешнији од Брендона Најта из Милвокија, Ајзее Томаса из Финикса и Џефа Тига из Атланте.

У шутерском изазову поново је славио Крис Бош заједно са Домиником Вилкинсом и Свин Кеш. То је трећи пут узастопно да је овај трио је био најуспешнији у овом надметању, овога пута испред Вестбрукове екипе.

Коментари / 0

Оставите коментар