Тест: Црвена Звезда - Сарбрикен 2:1

Црвено-бели у комбинованом саставу савладали немачког четвртолигаша Сарбрикен - 2:1.

Фудбал 13.02.2015 | 20:00
Тест: Црвена Звезда - Сарбрикен 2:1

Головима Луке Јовића и Александра Катаија, Звезда је у четвртак увече остварила још једну победу на припремама у Турској.

Тренер шампиона Србије извео је на терен екипу у комбинованом саставу, а победу су његовом тиму донели играчи који су почели утакмицу. Грешком одбране црвено-белих, немачки нижелигаш постигао је утешни погодак.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - САРБРИКЕН 2:1(2:0)

До повратка у Београд, екипа Ненада Лалатовића проћи ће још једну, "генералну" проверу, против БАТЕ Борисова. Тај меч биће одигран у суботу.

Звезда је меч против ривала из немачке почела у саставу: Кахриман, М. Стојановић, Јовановић, Мбођ, Ђорђевић, Грујић, Ристић, Аврамовски, Катаи, Јовић и Салами. Уместо нигеријског нападача, друго полувреме одиграо је Петар Орландић.

Према извештају са клупском сајта, занимљив је био само други део вечерашње утакмице. Сабрикен је у првом полувремену створио само једну шансу, грешком Дамира Кахримана, коју је голман Звезде сам исправио.

Први гол виђен је у 59. минуту. Постигао га је Лука Јовић, шутем са десетак метара, после асистенције Александра Катаија са леве стране терена. Пет минута после, Катаи је и био и стрелац. Убацио је лопту у мрежу противника после додавања Данијела Аврамовског и донео Звезди вођство 2:0

Потом су Михаило Ристић и Аврамовски покушали шутевима ван казненог простора, али неуспешно. Коначних 2:1 поставио је нападач Сабрикена Мант, после грешке одбране црвено-белих.

Коментари / 0

Оставите коментар