Петак 13. је дан Д за Црвену Звезду! Ево и зашто...

У петак 13. фебруара, биће завршен зимски прелазни рок у Србији, а национални фудбалски савез објавио је да је мера забране регистровања нових играча на снази за још седам клубова Суперлиге, међу којима је актуелни шампион Црвена звезда.

Фудбал 13.02.2015 | 14:00
Петак 13. је дан Д за Црвену Звезду! Ево и зашто...

Поред црвено-белих, доказе о измирењу обавеза и дуговања морају да доставе још Јагодина, Раднички Крагујевац, Раднички Ниш, Нови Пазар, Рад и ОФК Београд.
Увидом у приспелу документацију Дисциплинска комисија ФСС у четвртак до 16 сати
утврдила је да су у претходном периоду обавезе регулисали Војводина, Борац Чачак, Напредак, Партизан и Доњи Срем.

ФСС је упутио апел клубовима-дужницима да у законом предвиђеном року, у петак до 24 сата, исплате заостале обавезе или постигну договор са повериоцима и моментално доставе доказе члановима Дисциплинске комисије ФСС.

Други део сезоне у Суперлиги Србије стартује 21. фебруара утакмицама 16. кола у којима се састају Раднички Ниш - Црвена звезда, Младост - Јагодина, ОФК Београд - Војводина, Раднички Крагујевац - Спартак, Чукарички - Напредак, Рад - Нови Пазар, Доњи Срем - Борац и Партизан - Вождовац.

ФСС је саопштио да обавезе имају још ФК БСК Борча, Јединство Путеви, Слога из Краљева и ЖФК Машинац. Из Прве лиге Србије, све услове за регистрацију играча испунили су Синђелић, Мелатац, Радник, Бачка, Колубара, Инђија и Слобода.

Што се Звезде тиче, она је велики део проблема са дуговањима решила недавно, пошто су исплаћеин Грегорж Броновицки и бивш клуб Натанијела Асамое, Асанте Котоко, а мора да намири још петорицу играча који потражују око 137.000 евра.

Коментари / 0

Оставите коментар