Званично: Шкулетић продат Локомотиви за 4 милиона!

ФК Партизан потврдио је да је нападач Петар Шкулетић продат московској Локомотиви за четири милиона евра.

Фудбал 12.02.2015 | 16:40
Званично: Шкулетић продат Локомотиви за 4 милиона!

Оно што се спекулисало од среде увече потврђено је представницима медија у четвртак поподне на стадиону у Хумској.

За овај трансфер гласало је девет од 12 чланова Управног одбора, против продаје најбољег стрелца тима били су само Љубиша Тумбаковић, Драган Бјелогрлић и Ненад Јанковић (Неле Карајлић).

Члан управног одбора Милорад Вучелић је истакао да је клуб морао да прихвати неочекивану понуду Локомотиве јер је у тешкој финансијској ситуацији.

"Знате да смо одбили понуду Лила од 2,3 милиона евра. У међувремену су се чекале понуде из Кине, Немачке и Спортинга, али ниједна није била конкретна. Прва таква била је од Локомотиве у вредности од четири милиона евра и тај новац ће бити уплаћен одмах, а не у ратама. Нисмо очекивали овакву понуду, било нам је тешко да одлучимо. Свесни смо да смо овим потезом ставили титулу на коцку и да је ризик велики, али се у међувремену променио сплет околности и нисмо хтели да спутавамо Шкулетића да реши своју егзистенцију", истакао је Вучелић.

Вучелић је ипак рекао да неће само управа бити одговорна у случају да Партизан не сачува предност од шест бодова и освоји титулу.

"Управа је, наравно, на удару, али и тренер. Па, не мислите ваљда да ће управа да игра и даје голове. Не може стално управа да буде алиби за тренера и играче. Зна се ко игра фудбал. Знамо да је одлазак Лазовића и Шкулетића ненадокнадив. Пробаћемо да бар мало надоместимо њихов одлазак. Тешко је било одолети понуди, а и ми не бисмо желели да имамо незадовољног играча", дадао је челник Партизана, који је истакао да му Тумбаковић није најавио одлазак због неслагања са управом, пре свега генералним директором Милошем Вазуром.

Шкулетић је у четвртак ујутру стигао у Београд и у пратњи менаџера Радојице Божовића боравио на стадиону поподне, а до краја дана би требало да буде на путу за Москву.

Коментари / 0

Оставите коментар