Шкулетић напустио припреме и оде...!

Најбољег стрелца црно-белих ове јесени из хотела у Белеку на пут у Београд од саиграча испратио само Мирослав Вулићевић!

Фудбал 12.02.2015 | 09:40
Шкулетић напустио припреме и оде...!

Полако, али сигурно, црно-бели и тренер Марко Николић у смирај прелазног рока остају без главних ослонаца у екипи. Најбољи стрелац Партизана у јесењем делу сезоне Петар Шкулетић у два сата ујутру напустио је припреме Партизана у Белеку и вратио се у Београд како би сачекао исход преговора са московском Локомотивом.

У клуб из Хумске у среду је стигла понуда вредна, према незваничним информацијама, око четири милиона евра, што је милион и по више од онога што је нудио француски Лил на почетку прелазног рока.
“Путујем за Београд, отићи ћу у клуб да видим шта ће се десити око мог трансфера. На столу је понуда Локомотиве, мислим да ће бити прихваћена, али није моје да улазим у то”, рекао је Шкулетић за СОС канал.

Њега је из хотела у Белеку од саиграча испратио само “цимер” Мирослав Вулићевић.

Шкулетић је истакао да не жели да прејудицира ствари и да не може да коментарише да ли се ради о “понуди која се не одбија” московског клуба.
“Понуда је добра и за клуб и за мене. Помешана су ми осећања, и драго ми је и није. Памтићу време проведено у Партизану, то ми је био сан. Надам се да сам бар нешто урадио за клуб, памтићу пролаз у лигу Европе и две победе у дербију“, навео је Шкулетић.

У случају да Шкулетић потпише уговор са Локомотивом, тренер Марко Николић у шпицу ће остати са само два класична нападача, Немањом Којићем и Иваном Шапоњићем. До краја прелазног рока у Србији остала су два дана, а првенство Србије наставља са 21. фебруара.

Коментари / 0

Оставите коментар