Тим Шервуд на клупи QПР-а!

Тимоти Алан "Тим" Шервуд, први пут од када му се његов Тотенхем захвалио на сарадњи прошлог августа, добио је праву и прихватио праву понуду. Биће менаџер Квинс Парк Ренџерса.

Фудбал 11.02.2015 | 13:00
Тим Шервуд на клупи QПР-а!

Квинс Парк Ренџерс поставиће Тимотија Алана "Тима" Шервуда за новог менаџера, пренели су британски медији.
Лондонски клуб ће најкасније за 48 сати потврдити да је Шервуд нови тренер екипе.

Досадашњи менаџер Квинс Парк Ренџерса Хари Реднап поднео је оставку прошлог уторка, дан након што је завршен прелазни рок. Реднап је навео да је напустио клуб из здравствених разлога, пошто мора на операције колена, а медији су спекулисали да је отишао због неслагања са управом клуба око трансфера.

Осим Шервуда, кандидати за новог тренера Квинс Парка били су Стив Мекларен из Дерби Каунтија и помоћни тренер Реал Мадрида Пол Келемент.

Шервуд (46) је у децембру 2013. године на клупи Тотенхема заменио Андреа Виљаса Боаша, а отпуштен је у августу прошле године.

Од тада, био је кандидат за менаџера многих енглеских клубова, али је тек сада добио праву и прихватио праву понуду. Ипак, чега га веома тежак посао. После 24 утакмице у Премијер лиги Квинс Парк Ренџерс је претпоследњи, 19. на табели са 19 бодова и има два мање од Барнлија који се не налази у зони испадања.

Шервуд је током каријере, а био је солидан играч средине терена, наступао за Вотфорд, Норич, Блекбурн, Тотенхем, Портсмут и Ковентри.

Коментари / 0

Оставите коментар