Мари о Нолету и АО: Медији су све преувеличали!

Четврти тенисер света Енди Мари рекао је да су новинари преувеличали ситуацију из финала Аустралијан опена са Новаком Ђоковићем.

Тенис 10.02.2015 | 16:40
Мари о Нолету и АО: Медији су све преувеличали!

“Цела ситуација је преувеличана и представљена много већом него што је заправо била. То се у ово време стално догађа. У ствари, сасвим је могуће да прођете кроз период у којем сте веома уморни, а да онда будете боље. Добијете нову енергију. Како се циљ приближава, могуће је да се боље осећа“, каже Мари.

Шкот је после меча рекао је да је љут на себе јер је дозволио да му ритам поквари Ђоковићева физичка слабост почетком трећег сета, а новинари су поставили неколико питања инсинуирајући да је српски тенисер глумио повреду.

Новак је потом изјавио да нема шта да крије и да нема проблем да разговара са Ендијем о свему. Међутим, Мари истиче да нема потребе да му се Новак правда.

“Ако Новак осећа да има нешто да ми објасни, радо ћу разговарати са њиме, али мислим да заиста нема шта да ми објасни“, додао је Шкот.

На крају, Мари је рекао да медији можда покушавају да причу претворе у свађу, али да су Ђоковић и он у одличним односима.

Новак је у Мелбурну освојио осму Грен слем титулу и тако се изједначио са Андреом Агасијем, Џимијем Конорсом и Иваном Лендлом.

Коментари / 0

Оставите коментар