Станоје у Пекингу спаја тандем Дијара-Лазовић!

Кинески клуб мораће да издвоји макар 700.000 евра за најбољег стрелца турске друге лиге.

Фудбал 10.02.2015 | 12:20
Станоје у Пекингу спаја тандем Дијара-Лазовић!

Данко Лазовић је одбио понуду да у дресу Тијанђин Теде заигра у Суперлиги Кине и одлучио се за Пекинг Ентерпрајз Александра Станојевића, а некадашњи тренер Партизана сада је на добром путу да у престонички тим доведе још једног миљеника црно-белих. Турски медији наиме пишу да да је Анталија добила понуду Пекинга за Ламина Дијару.

Не зна се тачно колико су Кинези понудили новца за најбољег стрелца друге лиге Турске, али се наводи да у Анталији очекују барем 2.000.000 турских лира, односно нешто више од 700.000 евра.

Препреку би могло да представља наводно интересовање још једног неименованог кинеског клуба. Такође, у Анталији тврде да не желе да се растану са сенегалским нападечем, стрелцом 13 голова у првих 19 кола лиге, али признају да клуб живи у "тешким временима" и да би "размотрили понуде које би могле да реше егзистенцијалне проблеме" што слути да само траже више новца.

Дијарин уговор са Анталијом истиче тек на лето 2017, али пошто му је већ 31 година можда би ово могла да буде последња шанса Анталије да на његовој продаји заради иоле озбиљнији новац.

Коментари / 0

Оставите коментар