Дуле: Партизан можда неће играти Куп Кораћа?!

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је да постоји могућност да тим не оде на турнир Купа Радивоја Кораћа.

Кошарка 07.02.2015 | 14:40
Дуле: Партизан можда неће играти Куп Кораћа?!

"Причаћемо о свему на конференцији за штампу пред Куп, уколико уопште одлучимо да путујемо. Видите у каквој смо ситуацији, све је отворено и питање финансијских ствари. Нису у питању само смештај и путовање, већ стипендије играчима и неке друге обавезе", рекао је Вујошевић, уз осврт на одлазак Ђорђа Гагића.

"Превише се причало о томе, ми смо издали саопштење у коме нема ништа да се дода или одузме, некоме се то свидело, неком није, о укусима се не расправља, ми стојимо иза саопштења и свих употребљених израза. Није потребна нека посебна интелигенција да би се све разумело, ником не треба додатно тумачење".

За Партизан би требало да потпише Божо Ђумић, бивши центар Војводине који ће у понедељак бити подвргнут лекарским прегледима.

"Формалности нису до краја завршене, није било потребно да се посебно убрзава читав процес, јер свакако не би могао да наступи против Левског, ја рачунам на Ђумића у наставку АБА лиге", рекао је шеф стручног штаба црно-белих.

Шампион Србије ће у понедељак у 18 часова дочекати Левски, а први меч обележиле су ружне сцене, због инцидената које су изазвали бугарски хулигани у поразу своје екипе са 98:66.

"Више се и не сећам како је дошло до инцидента у Софији, али се добро сећам понашања њихових играча и тренера. Неки су чак добили ударце од стране својих навијача, у покушају да их спрече да улете. Били су максимално добар домаћин, и у Пионир не долазе навијачи који су упадали на терен и нападали нас, већ играчи и тренери који су према нама били максимално коректни. Верујем да ће навијачи то препознати", закључио је Вујошевић.

Турнир Купа Радивоја Кораћа играће се од 19. до 22. фебруара у Нишу. Црно-бели се у четвртфиналу састају са Војводином, првог дана такмичења.

Коментари / 0

Оставите коментар