ФА Куп: Какав кам-бек Ливерпула!

"Црвени" ипак прошли у пету рунду ФА купа иако су до 86. минута губили.

Фудбал 04.02.2015 | 23:21
ФА Куп: Какав кам-бек Ливерпула!

Навијачи на стадиону Макрон спремали су велико славље у част пласмана Болтона у пету рунду ФА Купа. Велики Ливерпул био је на коленима, у нокдауну, судија је са бројањем већ стигао до осам…

Али, колос са Енфилда је устао и задао противнику два кобна ударца.

Први преко Рахима Стерлинга у 86. и други, директно у браду, од Филипеа Кутиња у првом минуту судијске надокнаде.

Гол који је после сат времена игре из пенала постигао ветеран Ејдур Гудјонсен отишао је низ воду. Стадион Болтона је утихнуо, а из сектора где су били смештени гостујући навијачи снажно се проломило "Yоу'лл невер wалк алоне".

Ливерпул је победио и сезона је још жива!

Брендан Роџерс ће већ 14. фебруара поново своје пулене повести у Лондон. Овај пут на мегдан Кристал Паласу у петој рунди.

Лазар Марковић био је стартер, а замењен је у 66. минуту када је уместо њега у игру ушао Фабио Борини. Болтон је у истом минуту остао без Нила Данса, који је зарадио црвени картон.


Тек што је почела 2015. година могло је да постане јасно да Ливерпул неће освојити ниједан трофеј на Острву и да ће спас сезоне потражити у Лиги Европе, где "црвене" у шеснаестини финала чека Бешикташ.

Ливерпул је испао из Лига купа. Ливерпул много заостаје за Челсијем у Премијер лиги. Ливерпул је у среду увече, после 0:0 на Енфилду, био пред елиминацијом из ФА купа.

Коментари / 0

Оставите коментар