Партизановци ''празних џепова'' на припреме!

Чланови управе црно-белих обећали фудбалерима да ће половином фебруара добити једну од четири заостале плате, у марту ће уследити још једна уплата.

Фудбал 04.02.2015 | 17:20
Партизановци ''празних џепова'' на припреме!

Фудбалери Партизана састали су се у спортском центру Земунело са генералним директором Милошем Вазуром и генералним секретаром Дарком Грубором који су им обећали да ће добити једну заосталу плату између 15. и 20. фебруара.

То значи да ће играчи вицешампиона Србије на други део припрема у Турску у четвртак кренути празних џепова.

До састанка је дошло уочи поподневног тренинга црно-белих, а председник клуба Зоран Поповић није се појавио из непознатих разлога, иако су фудбалери хтели да разговарају и са њим.

Вазура је рекао играчима да је нова управа тек дошла у клуб и да се још увек упознаје са стањем. Према његовим речима, ситуација је тешка, а дугови су велики.

Ипак, Вазура је навео да управе разуме потребе играчког кадра, а прва уплата после поменуте фебруарске, требало би да уследи око 10. марта.

Фудбалерима Партизана у овом тренутку дугује се четири месечне плате.

Наравно, то је само део дуговања, пошто и даље остају нерешена питања премија за последња два пласмана екипе у Лигу Европе, као и за титулу првака Србије освојену под вођством Вука Рашовића пре нешто мање од две године.

Коментари / 0

Оставите коментар