Бати-гол постаје тренер и хоће стопама Симеонеа!

„Нисам сумњао да ће Чоло постићи велике ствари, он нас је увек инспирисао“, рекао је Батигол.

Фудбал 03.02.2015 | 08:00
Бати-гол постаје тренер и хоће стопама Симеонеа!

Иако није освојио награду Фифе за најбољег тренера 2014. године Дијего Симеоне је обележио претходну сезону клупског фудбала, а ускоро би могли да добијемо још једну бившу играчку легенду из Аргентине која ће викати уз аут линију – Габријела Батистуту.

Легендарни голгетер је поручио да се доста одморао од игре која га је прославила, и да жели да направи каријеру попут бившег саиграча.

„После 10 година без фудбала, желим да почнем поново да радим. Желим да кренем стопама мог пријатеља Дијега Симеонеа. Моја глад је идаље ту, и даваћу све од себе ако почнем да радим. Као играч, можеш да радиш само одређене ствари на терену, али као тренер можеш да покажеш својим играчима како да раде те ствари. Тражим добро место да почнем. Има сувише притиска у Аргентини и Италији, радије бих почео негде другде“, рекао је Батистута.

Бивши играч Роме и Фиорентине је поручио да га није изненадио велики успех тренера Атлетика.

„Нисам сумњао у Дијега, он је увек волео фудбал и да подучава. Нисам сумњао да ће Дијего постићи велике ствари, он нас је увек инспирисао. Заслужује све што му се дешава. Воли да ради и да преноси своју филозофију на играче. Драго ми је због њега“, рекао је легендарни Аргентинац.

Коментари / 0

Оставите коментар