Станковић у Интеру! Али, не миланском!

Доскорашњи фудбалер Партизана каријеру наставља у Азербејџану.

Фудбал 02.02.2015 | 19:20
Станковић у Интеру! Али, не миланском!

Војислав Станковић је пронашао клуб. После истека уговора са Партизаном, повремени капитен црно-белих каријеру ће наставити у Азербејџану.

Постојала је могућност да продужи сарадњу са клубом из Хумске, међутим, јавио се Интер из Бакуа.

"Постојала је могућност да се вратим у Партизан, али само уколико ни клуб, а ни ја не пронађемо друго решење до средине текуће седмице. Ипак, током викенда ми је стигао предлог, затим 'нацрт', па и конкретна понуда Интера из Бакуа, коју сам прихватио. Већ данас путујем за Тбилиси, како бисмо утаначили детаље", рекао је Станковић за Спорт.

На питање како је дошло до контакта са Азербејџанцима, Станковић је навео да су га представници тог клуба пратилили од дуела Партизана и Интера у квалификацијама за Лигу Европа.

"Распитивали су се недавно и код тренера Бојана Леонтијевића, а онда се у суботу појавио агент, који ме је упитао да ли сам заинтересован да им се прикључим. Проценио сам да је време за нови изазов и пристао", додао је Станковић.

Он је навео да му је понуђен двогодишњи уговор.

"Данас путујем на лекарске прегледе, док је потпис, уколико све прође како треба, а надам се да хоће, заказан за уторак", казао је Станковић.

Коментари / 0

Оставите коментар