АО: Ђоковић - Мари, реакције

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да му је било задовољство што је учествовао на Аустралијан Опену и освојио га. 

Тенис 01.02.2015 | 15:30
АО: Ђоковић - Мари, реакције

Ђоковић је у финалу савладао Ендија Марија са 3:1 и пети пут у каријери тријумфовао на првом Грен слему сезоне.

"Честитам Марију, велики си такмичар, хвала ти, желим ти све најбоље у наставку сезоне. Желим ти и дивно венчање. Потпуно другачије размишљам откад сам постао отац, извињавам се што сам мало скренуо са теме."

"Хвала свима који су омогућили овај фантастичан турнир, тенисери овде уживају. Хвала и мом тиму који се мном и у добрим и тешким трнуцима који толеришу и кад нисам најбољи и који су свој живот подредили да би радили са мном. Хвала и навијачима. Задовољство ми је што сам био на овом месту“, рекао је Ђоковић на церемонији после меча.

Енди Мари је четири пута играо финале у Мелбурну, али ниједном није освојио рофеј. Нада се да ће му то поћи за руком у будућности.

"Желим да честитам Новаку на фантастичном резултату, добар посао, мајсотре! Хвала свима на добродошлици и гостопирмству, свима који организујете овако фантастичан турнир. Овде имам фантастичну подршку, искрено се надам да ћу бити довољно добар да на неком од наредних Грен слемова овде и освојим титулу. Прошла година ми је била заиста тешка, али сам сада ближи освајању неког великог турнира него што сам био претходних месеци. Хвала и Амели Морезмо", рекао је Мари.

Поражени финалиста Аустралијан опена, Енди Мареј, истакао је после изгубљеног меча од Новака Ђоковића у четири сета следеће:

"Морам да честитам Новаку за још један фантастичан резултат и ово финале. Добро обављен посао, мајсторе", рекао је Мареј и додао:

"Хвала свима што овај турнир чините спектакуларним, а и свим навијачима који су дошли. Овде у Мелбурну имам изузетну подршку и искрено се надам да ћу бити довољно добар да овде, где сам одиграо четири финала, успети да освојим титулу. Прошла година ми је била веома тешка, али уз помоћ мог сјајног тима и тренера Амели Морезмо некако сам сада ближи трофеју него раније. Трудићу се да дођем овде и следеће године и да опет дођем до финала - и да га коначно освојим".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

01.02.2015 16:18

Но.1 Легендо !!!

ОДГОВОРИТЕ