У Библији леже рецепти који "дижу из мртвих"

Може се излечити рак, дијабетес, сида, Паркинсонова болест и депресија, а кључ успеха је хидротерапија. Прочитајте о чему је реч.

Свијет 31.01.2015 | 20:40
У Библији леже рецепти који "дижу из мртвих"

Познати светски др Ричард Шулц је у својој књизи "Лечење неизлечивих болести" користио медицинске принципе излечења који су у Библији записани пре 3.500 година. Аутор је објаснио да своје знање не жели да скрива од јавности, поготово ако оно може многима да буде од користи. Ричард је све детаљно објаснио како би свако могао да оздрави под кућним условима, а да му лекар није ни потребан.

У питању су једноставне технике чишћења организма, које се базирају на биљним препаратима. Једини људи који не могу никако никада да оздраве су они који не желе да мењају своје лоше животне навике, а иначе тврди да не постоји неизлечива болест.

Поставља се питање зашто су људи једини болесни организми у природи, на шта др Шулц даје посебну теорију.

"Нису људи једини болесни, већ су болесне и биљке и животиње које су под утицајем болесног човека. Главни узроци болести су неадекватно станиште, нездрава исхрана и промашен циљ у животу. Човек је створен да живи у природи, да се бави физичким радом, да се као биљојед храни свежим биљкама и да ужива у амбијенту своје многочлане породице", објашњава Ричард и додаје да се данашњи савремени човек више определио да живи ван природе, у прљавим градовима, без физичке активности и да се препусти штетној исхрани.

Данас се све свело на трку за новцем којим се добија само отров и тако се уништава здравље и живот. Људи одустају од пријатељства и лако западају у депресију. "Она је најраспрострањенија болест данашњице која човека доводи у стање да не жели више да живи. Апотеке остварују највећи профит захваљујући лековима против депресије, који само привремено "гасе пожар", али не решавају проблеме", забрињавајуће прича Шулц.

Проблеми се решавају у глави, па је зато његов циљ да охрабри пацијенте речима да ће оздравити и да нема неизлечивих болести. На селима овакве болести нема, јер су људи константно физички активни и не доживљавају стрес, али има других болести - гојазност, рак плућа изазван конзумирања дувана, алкохолизам,... Данас је посебно запажљив феномен одласка сеоског становништа у градове.

Др Шулц је причао о свом искуству са девојком оболелом од депресије, коју су родитељи довели код њега запомажући да је "избаве" из тог стања. Повео ју је у шетњу поред обале океана у Калифорнији.

"Мало смо причали, а девојка ми је млаким и мртвим гласом рекла да јој је "доста живота и да жели да се убије". Иначе, ја сам и инструктор борилачких вештина. Када смо мало одмакли, ја сам је изненада ухватио једном руком за њену руку, а другом руком за њену ногу и бацио је у плићак хладног океана. Она је почела да виче: "Јеси ли луд!? Хоћеш ли да ме убијеш?". Ја сам јој рекао да доплива до обале па да одемо до моје ординације, како би се пресвукла. Након што је дошла себи, одушевљено ме је упитала како се зове ова терапија, јер ју је она много променила", пише Курир.

Хидротерапија побољшава циркулацију крви по целом телу, а нарочито у мозгу оних који су у депресији, и када се на то дода физичка активност, резултати су сјајни. Она се може применити у сопственом дому, уз помоћ туширања час топлом час хладном водом, а процес поновити седам пута. Депресија ће сама нестати.

Др Шулц истиче и чишћење организма као други начин отклањања здравствених проблема. Главни загађивач је дебело црево, а шљива и јабука су главна средства за његово чишћење. Он посебно напомиње да су сида, Паркинсонова болест, дијабетес, обољења срца и рак такође болести које се сматрају излечивим, само је важно да пацијент има јаку вољу и подршку ближњих.

Др Шулц је знање преузео од др Кристофера, чије технике је унапредио у складу са данашњим временом.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Жељко

31.01.2015 20:08

Додику не би ни доктор Шулц помогао. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

боб

01.02.2015 04:06

Болест треба спрјецит а не лијецит .кад додје до лијецења то је само продузетак зивота

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

01.02.2015 05:40

не видим ниједног мртваца да хода

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

01.02.2015 08:30

жељко опчињен си Додиком

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мало сале

01.02.2015 08:45

Прица се,да је најбољи лек вијагра.Ех сто она мозе да подигне "мртваца".Доктор Сулц је у праву али,назалост,лобисти(производјаци хране,фармацеути и остали) су изгледа јаци него зеља цовека да зиви здраво,дуго и квалитетно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

01.02.2015 14:45

Сад мозе свако да себе назива пророком доктором итд,па ти би био богат за два дана да мозес несто излијецити

ОДГОВОРИТЕ