Босић: "Милорад Додик је постао опасност за Републику Српску"

Милорад Додик је посато опасност по Републику Српску, јер не само да економски уништава Републику Српску него је води и у изолацију.

Република Српска 31.01.2015 | 14:25
Босић: "Милорад Додик је постао опасност за Републику Српску"

Због немогућности да се суочи с реалношћу, Додик измишљеним причама о издајама Републике Српске покушава да побјегне од личне одговорности за економски слом Српске и криминалних радњи почињених од стране власти СНСД у полседњих осам година.

Додикова прича о наводном заштитнику Републике Српске је бјежање од одговорности због тога што су грађани доведени до просјачког штапа, што је уништена привреда, здравство, школство и што нису процесуиране највеће корупционашке афере, чији актери су управо Додик и његови следбеници.

Стара је тактика Милорада Додика да подвије реп сваки пут када најави крупне теме као што су нпр. рефендум о правосуђу у БиХ, као што је то урадио и сада када је у питању изјава Предсједништва БиХ. Све до јуче Милорад Додик је тврдио да неће прихватити никакву изјаву Предсједништва БиХ, која у односу на првобитну и није измијењена у складу с његовим захтјевима, што се може и видјети када се погледају та два документа.

Познато је да је Милорад Додик и СНСД одиграо главну улогу у формирању Суда и Тужилаштва БиХ и да ништа нису учинили да се процесуирају ратни злочини почињени над српским војницима и цивилима, као што ништа нису урадили ни у процесуирању великих корупционашких афера, које стоје у ладицама правосудних органа.

Највећи проблем Милорада Додика је страх од губитка фотеља и покушаја да се успостави систем одговорности да буде процесуиран свако ко је крив за било које криивчно дјело.

БН ТВ

Коментари / 36

Оставите коментар
Name

сос

31.01.2015 13:28

Па људи докле висе да се играте са овим осиромасеним народом?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

31.01.2015 13:34

Многи то јос не виде,а када прогледају бојим се да це бити касно!? Додик би све унустио само да остане на власти тј.да не оде у затвор,а отици це кад тад!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дује

31.01.2015 13:36

Дај једно једино конкретно ресење само критијујете а ресења нигде на видику превисе сте се уфурали сви изгледа да вам је српско јединство задња рупа на свирали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

31.01.2015 13:37

Ајде Босицу да видимо сто цес ти И твоја елита да урадите за Српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

31.01.2015 13:38

ОВО ЈЕ ИСТИНА...СВЕ ШТО ЈЕ ВРИЈЕДИЛО УНИШТЕНО ЈЕ ПО ЊЕГОВОМ ИЗРИЧИТОМ ИЛИ ПРЕЋУТНОМ НАЛОГУ,,,ЖАЛИ БОЖЕ ОВАЈ НАРОД,,,ДА НИСУ КРАЛИ МИ БИ ЖИВЈЕЛИ НАЈБОЉЕ ОД СВИХ НА БАЛКАНУ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

31.01.2015 13:40

Апсолутно се слазем са вама господине Босицу! Ал ста је са овим народом? Докле це народ да цути и да као овце слиједе политику Милорада Додика и СНСД-а? У савременим и демократским зељама када се повеца цјена карте градског превоза за пар центи цитава се дрзава дигне на протесте. А код нас народ трпи овај зулум и терор који спроводе политицари над нама. Додик неце отици без револуције народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрац

31.01.2015 13:41

Увијек је и био јер је као америцки пројект и доведен на тенковима СФОРа да је унисти сто свим силама и ради да је био и мало моралан цовјек не би се никад ни кандидовао за предсједника РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рапсодија у плавом

31.01.2015 13:41

Накупац магле је увијек био опасност. Знао сам то од првог дана кад је демонстрацијама које је предводио, преузео власт у РС. Да не будем погрешно схваћен, наравно да је тада требало отјерати Крајишника и све ондашње багрове. Погрешна је перцепција да је Додика на власт довео СФОР. Њега је на власт довела тадашњи службени Београд. Све је изврнуо наопако. Успоставио секту. Завадио народ. Увео корупцију и негативну селекцију на сваком кораку. Наводњавао и торио организовани криминал. Развалио све предиспозиције за нормалан живот то јест школство, здравство, полицију, правосудни систем, фабрике, пољопривреду, уништио градове енормном изградњом којекавих зградурина без реда и поретка, подржао изградњу тржних центара на мјесту некадашњих фабрика, успоставио дакле тотални хаос и декаденцију и вратио нас у средњи вијек, а при том све то радио да би се енормно обогатио. Све у свему учинио је велеиздају. Заједно са својим сарадницима. Надам се да ће им свима ускоро бити судјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

31.01.2015 13:56

О бозе хвала ти конацно Босицу и од тебе несто ок сто показује да је Баја аутократа и да је он зло за РС:Баја се идентифицира са РС. сто је погубно Ускоро це мо сви отици заједно са РСом у ону ствар Баја це на повуци у амбис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГАН ПРИЈЕДОР

31.01.2015 14:06

ДОДИК И ПАВИЋ СЕ НЕМОГУ СКИНУТИ БЕЗ РЕВОЛУЦИЈЕ,БОСИЋУ ДАЛИ ТИ ЈЕ ТО ЈАСНО,НЕМОМО НИШТА ЧЕКАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

31.01.2015 14:07

И ти само причаш, уради нешто, сакупи доказе и тузи неколико њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

31.01.2015 14:15

Није постао, увијек је и био. Од момента кад је на НАТО тенковина са бабом Биљом упао у Бањалуку. Подрску народа , бар српског,није имао . Не знам до кад це опозиција сједити у фотељама и цекати да нас докрајци .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

31.01.2015 14:19

Ја би те лијепо молио да нам казес како цес нас спасити од банде СНСД и главног криминалца у Републици Српској???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несхваћен

31.01.2015 14:20

Једном сам написао, сви који су украли милион км или више не штите Републику Српску, највише би вољели да она нестане јер једино тако никада неће одговарати. Међутим, свим снагама се супроставити таквом понашању. Такође, господине Босићу, смогните једном снаге и отворено без увијања кажите ко је главни криминалац у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оги приједор

31.01.2015 14:23

ОВАКВЕ ВИЈЕСТИ СУ МЕЛЕМ НА РАНУ НАПАЋЕНОМ НАРОДУ ,НАРОД ОД ТОГА НЕМА ПУНО ВАЈДЕ, ЈЕДИНО ШТО СЕ ВРАЋА ВЈЕРА У ДРЖАВУ ,АЛИ НИ ОВА САДАШЊА ВЛАСТ У СРБИЈИ НЕВОДИ НИЧЕМУ ДОБРОМ,У СВАКОМ СЛУЧАЈУ ДОБРО ЈЕ ДА ЈЕ ПОЧЕЛО,НАДАМ СЕ ДА НЕЋЕ НИ КОД НАС ЗАКАСНИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балтазар

31.01.2015 14:27

Босићу требао си се ти кандидовати за предсједника умјесто Тадића , побједити на изборима и проблем би био рјешен. Овако Додик и СНСД побједит ће и 2018-те.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја

31.01.2015 14:30

Овај вец види бијеле мисеве

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЕ СДС

31.01.2015 14:34

Пуна подршка предсједниче!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗЕ СДС

31.01.2015 14:36

Све је то тако као што кажете предсједниче Босићу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛР

31.01.2015 14:41

БОСИЦУ ДИЗИ РЕВОЛУЦИЈУ И ПРВО ХАПСИ ЗА АФЕРУ ЗДРАВСТВО ПА ЗА ПУТЕВЕ ТЕ ИНТЕГРАЛЦЕ МГ МИНДАСЕ И НИСКОГРАДЊУ ЛАКТАСИ ЈЕР ТУ СВИ БУДЗЕТИ ЗАВРСИЛИ ЗАДЊИХ ДЕСЕТ ГОДИНА АЛИ БЕЗ УЛИЦЕ НЕЦЕ МОЦИ ЈЕР ТОЛИКО СУ БАХАТИ ДА ЈЕ ТО СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

сдс

31.01.2015 14:50

То Боске, удри до коске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рибар

31.01.2015 14:56

Хоћете улицу, није проблем, морате само да схватите како би та улица одвела ове, а вратила старе лопове. Не мислите ваљда стварно да би они који управљају једним и другим дозволили да се створи после дириговане улице, правна и праведна Република Српска. Да они то хоће давно би то било, зар не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

31.01.2015 15:18

Када би било макар мало реалности на политчкој сцени у Републици Српској врло лако би се видјело да власт не ради за свој народ ни на једном нивоу. Република Српска је у суштини конфедерација општина у којима начелник има сву и неограничену власт. На нивоу општина је "брдо" разноразних предузећа и институција које углавно не раде или раде врло мало. Администрација у општинама и неким новоизмишљеним организацијама је пребукирана. Замислите једну релативно малу општину (град) која има 350 запослених у администрацији, а новоформирана Дирекција за развој града око 150. Требало би то све некако посложити и разврстати па би се некако лакше видјело гдје су све паразити ово друштва. Не желим да браним Додика, али ми имамо јако много Додика у општинама, акоји припадају различитим странкама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомо сапиенс

31.01.2015 15:52

Мислим да сте и један и други, са својим друзинама, велика опасност за будуцност Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алмир

31.01.2015 16:09

Јес вала Босић распалио по Додику!

ОДГОВОРИТЕ
Name

селе

31.01.2015 16:22

ДУЈЕ,,,,, вас коментар је прави,и најбољи до сада ! Сви се они боре за своје столице.Треба нам тако,бирали смо себи гуликозе! СВИ СТЕ ВИ ПОЛИТИЦАРИ............

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

31.01.2015 16:47

Чињеница је да се сви политичари, углавном је то кадар у подмаклој животној доби, у име својих политичких странака боре за своју позицију и позицију својих најближих пријатеља, а не за добробит народа. Међу странкама нема разлике. У СНСД све се врти око Додика, Радмановића, Шпирића, Новића, Мајкићке, Продановића и др. У СДС Босић, Тадић, Бабаљ и још пар ликова. НДС-Павић, Чубриловић. У НДП Чавић је све. ПДП -Иванић, Бореновић и Црнадак су све. Ни уједној партији нема на битним позицијама младих, високо образованих људи старосне доби до 35 година. Не дају ови стари позиције, давно су требали отићи у пензију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

31.01.2015 16:56

А гдје су ту криминални директори јавних предузаца као сто је Јасминка Кривокуца Поста, Недјо Илиц Суме, Кљајцин фонд здравства, Топиц путеви, мафија из Електропривреде... Па само њихову имовину претресите у последњих 8 година и све це бити јасно. Као да су радили за Гоогле, толико имовине су стекли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранко

31.01.2015 17:32

Апсолутно је у праву, па тај ће све уништити око себе укључујући и Републику Српску, зарад свог опстанка на власти, а то подразумјева, даље, диктатуру, биједу, раслојавање, само је њему вазна Републиика, да неби био процесуиран, а до ње му је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка Тереза

31.01.2015 18:10

Чуј, постао ??? па он је и постављен да све ово ,,разбуца,, коме није јасно ? добро јутро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЕЗ СНСД-а НАНИВОУ БОСНЕ И ХРЦЕГОВИНЕ.

31.01.2015 18:26

ДОДИК ЈЕ ОПАСНОСТ ПО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ ПРЕ ДЕСЕТ ГОДИНА ОТКАКО ГА ЈЕ АМЕРИКА ДОВЕЛА НА ВЛАСТ СА ТЕНКОВИМА СФОРА. ДОК ЈЕ ИСАО АМЕРИМА ПО САВЕТЕ КАКО ДА СРУСИ СДС. ВЕЦ ОНДА ЈЕ СА ВАСИЦЕМ СВОЈИМ ПРОФЕСОРОМ РАЈКОМ ДАВО ИНТЕРВИЈУ КАКО ЊЕГА НЕ ЗАНИМА РЕПУБЛИКА СРПСКА САМО УНИТАРНА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА. КАД СУ ГА ПИТАЛИ КАД ЦЕ ПРЕСТАТ РАТ У БОСНИ ОДГОВОР ЈЕ БИО КАД ОДУ УСИЈАНЕ ГЛАВЕ СА ВЛАСТИ. ГОСПОДО ТО ЈЕ НАС ПРЕСЕДНИК КОЈИ СЕ БОРИ ПРОТИВ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ПУНИ СВОЈЕ ДЗЕПОВЕ И ДЗЕПОВЕ КУМОВА А НА СТЕТУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ЊЕЊИХ ГРАДЈАНА. ЗАТО У МАРТУ МИРНЕ ДЕМОСТРАЦИЈЕ ТУ ЈЕ И ТО СТО ДАНА ПРОБНОГ РАДА И ЗА ВЛАДУ ИЗА ПРЕСЕДНИКА ДОДИКА. И ОДМАХ СМЈЕНЕ И ХИТНЕ ПРОМЈЕНЕ НЕ СМИЈЕ СЕ ОСТАВИТИ НА ВЛАСТИ ЦЕО МАНДАТ ЈЕР ЈЕ НАЈВЕЦА ОПАСНОСТ ПО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ ЊЕН ПРЕСЕДНИК КОЈИ ЈОЈ МИСЛИ ДОБРО КАО И ЊЕГОВ ПОТПРЕСЕДНИК САЛКИЦ, БАКИР И СЛИЦНИ ЊИМА. МОРА ДА ОДЕ КРИМИНАЛАЦ СА ВЛАСТИ И ЊЕГОВ ЛАКТАСКИ КЛАН СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срки

31.01.2015 19:52

Немој да се дереш!

Name

Лија

31.01.2015 18:48

Највећа опасност пријети Републици Српској од неслоге српских политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

баја

01.02.2015 01:23

Додику краљу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

01.02.2015 02:08

Нема горе ствари него кад се неко пласи другацијег коментара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поткозарје

01.02.2015 13:29

Пробудио се Босић. Браво делијо, сад до љета опет одмарај.

ОДГОВОРИТЕ