ЈЕЗИВО: Када је мајка отишла, отац од мене правио супругу

Џуди ван Никерк (46) преузела је дужности супруге свом оцу када је мајка напустила. Она је одржавала домаћинство, кувала и чистила, али њен отац очигледно није налазио да је то довољно, већ је сматрао да треба у потпуности да испуњава брачне обавезе, па ју је и силовао.

Свијет 30.01.2015 | 22:30
ЈЕЗИВО: Када је мајка отишла, отац од мене правио супругу

''Живели смо као муж и жена'', рекао је отац несрећне девојчице на суђењу.

Причајући о свом детињству, Џуди је подвукла да већина деце има срећно детињство и лепе успомене.

''Моје лепе успомене из детињства су када ме је отац учио да пливам и водио ме на излете. Али имам превише ружних'', објаснила је Џуди за ''Даилy маил''.

Она је испричала да је мајка напустила када је имала шест година и да се вратила када је напунила десет, али је опет отишла.

''Сваки пут када је мајка одлазила, отац је од мене правио своју жену'', присећа се Џуди и додаје да јој отац није дозвољавао ни да одлази у школу, јер је ''имала превише обавеза у кући''.

''Морала сам да спремам храну, бринем о целом домаћинству, перем веш ручно, нисмо имали машину'', каже Џуди.

Када је напунила 13 година брутално ју је претукао и запретио да ће је убити.

''Рекао ми је да сам зла и да нисам вредна његове љубави. Када сам напунила 14 година, остварио је своју претњу и пуцао ми у груди'', каже Џуди.

Она је те године по други пут остала у другом стању, а како је испричала, желела је да задржи бебу, с обзиром да јој је било неподношљиво да по цео дан буде сама и закључана.

''Али отац није желео да неко сазна шта ми је урадио. Ударио ме је у стомак и терао ме да се купам у врелој води, како бих побацила. На крају је он извршио абортус у кући. Офингером'', каже Џуди.

Џуди је 2004. године примила позив из полиције. Тада су јој саопштили да њен отац болује од рака плућа и она је решила да га посети у затвору.

''Тада сам схватила да морам да му кажем да ми је стало до њега. Нисам могла да му судим. Рекла сам му да га волим. И тада сам најзад нашла мир'', испричала је Џуди.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Мајко милосна

31.01.2015 00:32

Како то неко мозе да уради својем дјетету. Какав монструм.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миломир

31.01.2015 03:35

Фуј, један Боже, то треба спалити на ломачи и не треба богами ни објављивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

31.01.2015 06:11

Гори од икаквог до сада терористе, мало је смртна казна за њега, ја бих њега под ваљак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

запад

31.01.2015 07:01

Трули запад, ђе не поштива отац кћер, жена човјека, ђе нормално да се жена набацује брату од мужа, а да дајдза нападне амидзинцу то сам тамо својием очма виђао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОА

31.01.2015 07:32

За Запад: Није ми јасна комбинација да дајдза-ујак нападне амидзиницу-стрину коме је он дајдза, а коме она амидзиница ??? Да је запад труо, јесте ал ова комбинација...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хрки

31.01.2015 13:55

Па ево ја зивим у Аустрији и радим са Турцима, они се сви зене и удају у најузем кругу фамилије. Мозес ми Мујо зивотати објаснити је ли и овдје запад крив ?

ОДГОВОРИТЕ