Жестоке провокације пред ''Олд фирм''!

Селтик добија Ренџерс и са повезом преко очију! "Питање је само са којом разликом. Јаз између два тима је огроман", коментарише прослављени Крис Сатон.

Фудбал 30.01.2015 | 23:20
Жестоке провокације пред ''Олд фирм''!

После толико времена коначни празник у шкотском фудбалу. Удариће Селтик на Глазгов. Али Крис Сатон, љубимац навијача Келта, сматра да овај окршај у недељном полуфиналу Лига купа на Хемпден парку неће бити ни налик онима из најславнијих дана. Једноставно, Селтик је превише јак за Глазгов, тврди Сатон.

"Навијачи Ренџерса су могли комотно да купе улазнице само за прво полувреме, јер ће их Селтик, ако буде користио шансе, већ за првих 45 минута приморати да беже ка излазу. Искрено, мислим да ће Селтик уништити љутог ривала на терену", написао је Сатон у колумни у Рекорд Спорту уз ограду да све то не пише због навијачког опредељења, већ због објективне разлике у квалитету.

"Чак и да Ренџерс одигра свој најбољи меч, а Селтик не буде ни близу врхунца комфорно ће славити. Чак бих ишао толико далеко да кажем да би играчи Селтика буквално могли да играју са повезом преко очију и опет победе на Хемпдену. Питање је само са којом разликом, све је могуће, јер је јаз између два тима огроман".

Навијачима Глазгова ове речи сигурно не пријају. А тек је питање колико ће им пријати све оно што ће се у недељу дешавати на Олд Фирму.

Коментари / 0

Оставите коментар