АО, Новак: Нисам био добар, али...

Српски тенисер каже да је сам себи створио неприлике у меч. Срећан што ће још једном против Ендија Мареја одмерити снаге у великом финалу.

Тенис 30.01.2015 | 15:00
АО, Новак: Нисам био добар, али...

Није све ишло глатко за Новака Ђоковићу у полуфиналу Аустралијан Опена.

Опет је морао да игра пет сетова против Станисласа Вавринке, али је овај пут, за разлику од прошле године, Србин био успешнији. Швајцарац неће бранити титулу у недељу, већ ће се Ноле у свом петом финалу у Мелбурну против Ендија Мареја борити за пету титулу.

Изједначио се Ђоковић са Штефаном Едбергом и Роџером Федерером по броју финала, а ако освоји пехар, испред њега ће бити само Рој Емерсон, рекордер са шест титула. По четири имају Агаси, Федерер и Ђоковић.

"Сам сам себи закомпликовао живот у мечу. Гурали смо један другога до крајњих граница. Свака част Стену на великој борби", рекао је Ђоковић после меча .

Први рекет Србије је нагласио да је задовољан што ће играти за свој пети грен слем трофеј на Аустралијан Опену, укупно осми, против Британца Ендија Мареја.

"Са Ендијем сам први пут играо када сам имао 12 година, лепо је што ћемо играти још једно грен слем финале".

Ноле је 2013. године победио Мареја у финалу Аустралијан Опена 6:7, 7:6, 6:3, 6:2, а две године раније било је 6:4, 6:2, 6:3 за најбољег играча света.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

марре

30.01.2015 14:03

Гоод јоб Ноле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

30.01.2015 14:21

Браво Ноле Људино, нека си побједио овога ШВИЦАРЦА, сад ти је остао само Мареy. Само немој да га пушташ као што си га пустио да побједи на Вимблдону.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деда

30.01.2015 16:42

Свака част Дјоле - Ноле. Коментар сувишан КРАЉ

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОСОВОЈЕ СРБИЈА А.СРБИЈА СРЦЕ ЕВРОПЕ.

30.01.2015 21:22

БРАВО НОЛЕ, НОВАЦЕ, РАСТУРИО СИ ВАВРИНКУ У ПАРАПАРЦАД НЕ МОЗЕ СЕ ОПОРАВИТ ЗА ГОДИНУ ДАНА. НЕМОЈ СТАНЕ СУЗЕ ЛИТИ МОРАЛО ЈЕ ТАКО БИТИ. УЗИМАМО И ФИНАЛНУ ПОБЕДУ ДЈОЛЕ БОГ ТЕ БЛАГОСОВИО И ДОБРО ДАО. СРЕЦНО И У НЕДЕЉУ АКО БОГ ДА ДА СЛАВИМО И НИЗЕМО ПОБЕДЕ НАД ПОБЕДАМА. СРЕЦНО НОВАЦЕ НЕПОБЕДИВИ ЈУНАЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ