Николић: Ово није нормално! Аларми су упаљени!

Тренер Партизана Марко Николић рекао је да је актуелна ситуација у екипи алармантна.

Фудбал 30.01.2015 | 16:40
Николић: Ово није нормално! Аларми су упаљени!

Црно-бели су прву фазу припрема завршили са два пораза и ремијем, примили су 10 голова, а постигли четири. У последњем мечу у четвртак изгубили су од Аустрије 4:1.

Николић се нада појачањима, а као проблем истиче и нерешен статус неких играча за које клуб ништа не чини да их задржи и учини задовољним.

“Неуспех се не пише нигде, али је начин врло битан. На полувремену смо имали однос шутева 10:6, а губили смо 3:0, значи да не можемо да одбранимо ништа. Све што се догађа на нашој половини је алармантно, сада је Волков играо централног бека што нема никакве везе са логиком. Незадовољан сам јер Партизан не може да дозволи себи да 20 дана пре почетка има алармантно неизбалансиран тим“, рекао је Николић, а преносе Новости.

Николић каже да му недостају бекови и да клуб ништа није учинио да задржи костур тима.

"Не само што немамо централне бекове и бекове него имамо пет, шест нерешених статуса. Ништа нисмо урадили да кичму тима задржимо и учинимо те играче задовољним. То доноси несигурност, нервозу и долазимо до недопустивих пораза иако су ривали веома јаки. Пораз је најмање битан, битан је начин и битни су разлози. Сваку утакмицу играмо са два гола минуса, то је велики хендикеп. Лазовић је изостао, замолио да не игра, јер се нешто дешава око његовог одласка, надам се да још имамо неку шансу.“

Претходних дана су се многи играчи спомињали као потенцијално појачање јесењег првака, али до сада је у клуб из Хумске стигао само Бабовић.

“Имамо ми решења која ипак коштају нешто новца, а за то време се наши ривали појачавају искусним играчима. Не може просто тако, много је и играча са нерешеним статусом, мислим на Волкова, Лазовића, Дринчића, Шкулетића, Ћирковића, Пантића и да доведемо појачања која су неопходна. Нисам разговарао са људима који воде клуб у контакту сам са Тумбаковићем и Ћирићем. Више није смешно сада је ситуација алармантна. И у мањим клубовима нисам имао ситуацију да немам играче на позицијама, не говоримо о квалитету, него о бројном стању”, закључио је Николић.

Партизан се из Турске у Београд враћа у суботу, а четвртог фербуара их чека меч са Синђелићем. Петог фебруара црно-бели поново одлазе у Турску где ће одиграти пет нових припремних мечева са Сарајевом, Литексом, Марибором и Ђером, док пети противник још није познат.

Коментари / 0

Оставите коментар