Забио се аутом у пекару и погинуо

Двадесетједногодишњи Селмир Ковачевић из Тузле погинуо је данас у саобраћајној несрећи у том граду, која се догодила у Улици хусинских рудара у насељу Миладије.

Босна и Херцеговина 27.01.2015 | 21:18
Забио се аутом у пекару и погинуо

Његов сувозач у аутомобилу мазда С.Ј. (17) задобио је тешке повреде главе и грудног коша и за његов живот су се, до закључења овог броја "Независних", борили љекари из УКЦ Тузла.

"Пацијент С.Ј. смјештен је на Клинику за анестезиологију и реаниматологију. Прикључен је на апарате за дисање и има тешке повреде главе и грудног коша. Љекари се боре за његов живот", потврдила је јуче Ерсија Ашчерић-Мујединовић из Службе за комуникације УКЦ Тузла.

Младићи су се у аутомобилу мазда кретали из правца западног улаза у град ка насељу Миладије. Највјероватније, због пребрзе вожње, Ковачевић је изгубио контролу над аутомобилом и најприје ударио у бетонске стубове, а потом и у ћошак објекта у којем је смјештена пекара.

"Пробудио ме је страшан удар, пукло је као из топа. Услиједио је тајац, а могао сам касније видјети како ватрогасци режу лим и долазе до особа из аутомобила", казао је један становник тузланског насеља Миладије.

Да се радило о стравичној саобраћајној несрећи свједочи и податак да су на пекари видљива велика оштећена, како на фасади, тако и на олуку који је улупљен од удара.

Мјештани насеља Миладије жале због губитка још једног младог живота, али упозоравају надлежне на своје свакодневне проблеме.

"Школа је од мјеста несреће удаљена педесетак метара. У по бијела дана кроз наше насеље "дивљају", возе као на ауто-тркама", говоре они.

Како кажу, да би било спријечено још трагедија, требало би на тој дионици да буде постављен неки саобраћајни знак који би упозоравао возаче да успоре.

Ковачевић је након силовитог удара у пекару, неколико минута давао знакове живота. Нажалост, подлегао је од задобијених повреда.

Дежурни кантонални тужилац наредио је обављање обдукције и других вјештачења. Увиђај су обавили службеници ОКП ПУ Тузла.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Салем

27.01.2015 21:08

Ја пекаре ја куцица ја улице, пропали смо Горе него Грцка.

ОДГОВОРИТЕ