ЕЛ: Стиже Алба, улазница врло мало!

Улазнице за утакмицу Црвена звезда - Алба продаваће се од среду. У продају пуштен јако мали број карата…

Кошарка 28.01.2015 | 11:00
ЕЛ: Стиже Алба, улазница врло мало!

Кошаркашима Црвене звезде Телеком у четвртак предстоји меч против берлинске Албе у оквиру петог кола Групе Е Топ 16 фазе Евролиге.

Улазнице за ову утакмицу биће у продаји од среде на свим пословницама Евентима (Комбанк арена, ТЦ Ушће, Дом омладине, Билет центар и још 100 продајних места широм Србије) од 10 часова.

С обзиром на чињеницу да је продато чак 4.289 сезонских улазница и да један број карата на основу уговора припада спонзорима, да је капацитет Пионира знатно мањи у односу на капацитет Комбанк арене, веома мали број улазница ће се наћи у продаји.

Карте за трибине коштају 600, а за партер 900 динара. За плаву и белу ложу је неопходно издвојити 1200, а за ложу 1500 динара. Цене улазница за почасна места тик уз терен су 10.000 динара.

Овом приликом КК Црвена звезда је још једном апеловала на навијаче да навијају фер и спортски, без убацивања било каквих предмета на терен, употребе ласера или пиротехничких средстава, јер би сваки и најмањи инцидент могао да има несагледиве последице за клуб.

Звезда је после четири кола са скором 0-4, док Алба има 2-2. Меч почиње у 20.45.

Коментари / 0

Оставите коментар