Веома чудна судбина Виктора Валдеса...!

Са Барсом и Шпанијом освојио је све, а сада је дебитовао за млади тим Јунајтеда! "Част ми је што сам дебитовао за млади тим Манчестер јунајтеда", поручио је 33-годишњи голман...

Фудбал 27.01.2015 | 17:40
Веома чудна судбина Виктора Валдеса...!

Нисмо сигурни да ли је млади Виктор Валдес некада давно сањао о томе да обуче дрес Манчестер јунајтеда, али оно у шта смо уверени - сигурно није веровао да ће за Ђаволе дебитовати у дербију младих тимова!

Али таква је судбина 33-годишњег аса, који је са Барселоном и репрезентацијом Шпаније освојио све, а свој први меч у редовима Ђавола одиграо је на рагби терену екипе Леј Центурионса, пред нешто више од 5.000 навијача! И то против дечурлије Ливерпула, у сусрету који је завршен победом „Ђаволчића“ с резултатом 2:1.

Била је то прва званична утакмица некадашње прве рукавице каталонског гиганта још од марта 2014. године, када је против Селте доживео тешку повреду предњих укрштених лигамената, после чега је затворио своје 12-годишње поглавље у Каталонији.

Вероватно је Валдес размишљао о лепом и сунчаном времену и плажама у претоплој Шпанији у тренуцима када је Џером Синклер у 42. минуту затресао његову мрежу и анулирао погодак Ника Пауела.

Ипак, на крају Јунајтед је славио, а Валдес је после утакмице кратко прокоментарисао:
"Била ми је част да дебитујем за млади тим Манчестер јунајтеда".

Да ли да му верујемо на реч?

Коментари / 0

Оставите коментар