АО: Ђоковић - Раонић око 9:30 сутра ујутро

Четвртфинални меч српског тенисера Новака Дјоковића са Милошем Раонићем на Аустралијан Опену званично је заказан за среду од 9.30 по средњеевропском времену.

Тенис 27.01.2015 | 16:00
АО: Ђоковић - Раонић око 9:30 сутра ујутро

Ђоковићев четвртфинални сусрет играће се на Род Лејвер арени, али ће његов почетак зависити од тога колико ће се брзо завршити остали четвртфинални дуели.

На истом терену ће претходно око 4.00 свој четвртфинални дуел почети Стен Вавринка и Кеи Нишикори. Победници та два меча међусобно ће се састати у петак у полуфиналу првог Гренд Слема у сезони.

Први полуфиналиста Аустралијан Опена је чешки тенисер Томаш Бердих, који је убедљиво елиминисао Рафаела Надала, а за финале ће се борити са победником меча Енди Мареј - Ник Киргиос, који се игра у уторак од 9:15 часова.

У среду ће се играти и преостали полуфинални дуели женског сингла. Од један сат после поноћи по средњеевропском времену састаће се Медисон Киз и Серена Вилијамс, а након тога Венус Вилијамс и Доменика Цибулкова.

Први полуфинални пар у женској конкуренцији већ је познат, а у њему ће се састати две Рускиње, Јекатерина Макарова и Марија Шарапова.

Трофеј у мушкој конкуренцији брани Вавринка, док се прошлогодишња победница у женском синглу На Ли повукла из тениса.

Коментари / 0

Оставите коментар