Комунална полиција приводи, а грађани снимају

Припадници Комуналне полиције поново су јутрос у Београду привели жену која није имала карту у градском превозу.

Србија 27.01.2015 | 10:25
Комунална полиција приводи, а грађани снимају

Велики број комуналних полицајаца и контролора Бус плуса јутрос је био на два пункта на Славији и Улици Краља Милана код Београђанке. Они су заједничким снагама контролисали да ли су путници валидирали карте у аутобусу 31, као и у тролејбусима 19, 21, 22 и 29.

На снимку који је редакцији Курира доставио један од грађана види се, додуше мутно, да припадници комуналне полиције приводе жену и убацују је своју службено возило.

"Када сам дошао на Славију изненадио сам се када сам видео велики број комуналних полицајаца и контролора Бус плуса. Они су се на Славији баш понашали бахато. Нису сачекали да сви путници изађу из превоза, већ су улазили и одмах тражили да путници покажу своје карте. Међутим, на наредној станици код Београђанке у правцу центра града из превоза су извели једну жену стару око 30-ак година. Она им је рекла да нема карту, јер се возила само једну станицу. Одједном се око ње створио велики број комуналних полицајаца и контролора", прича један од очевидаца и наставља:

"Рекла им је: Молим вас, једну станицу се возим. Међутим, они су тражили документа од ње, а онда су јој заврнули руке иза леђа, на шта су се пролазници и путници који су чекали превоз побунили. Они су је на крају убацили у службено возило, док је она стално питала зашто. Комунални полицајци су запретили грађанима који су се ту нашли да не снимају. Један је чак иронично поручио: Када већ снимате што не рекосте да се насмејем и да се дотерам?. Један од грађана им је рекао зашто ударате на жене и зашто сте у служби приватног система Бус плуса, а не грађана? Комунални полицајац му је добацио бежи да и тебе не приведемо".

Извор: Курир

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Стање у дрзави

27.01.2015 20:57

Једни немају паре за карте, други их прогањају јер им требају паре за плате. Кад би Нусиц могао све ово да види.

ОДГОВОРИТЕ