Реаловци жестоко по калуђерици!

Присталице Реала оплеле по калуђерици, познатој навијачици Барсе, због коментара о Роналду: Златна лопта или песница? „Сотонин агенту“, гласио је један од одговора симпатизера Португалца.

Фудбал 26.01.2015 | 22:40
Реаловци жестоко по калуђерици!

Кристијано Роналдо је главна тема фудбалске јавности, али овог пута не због броја постигнутих голова, него због инцидената на мечу са Кордобом и ударања противника, а калуђерица Лусија Карам, позната навијачица Барселоне, није пропустила прилику да се нашали на рачун Португалца.

Каталонка је преко свог Твитера – на којем има и маркер који означава да је профил званично њен, што сведочи о њеној популарности – прокоментарисала догађај који је обележио фудбалски викенд на Пиринејима.

„Кристијано: Златна лопта или песница?“, упитала је калуђерица.

То је изазвало лавину коментара и одговора од стране навијача Реала, а неки су прешли и границу пристојног и нормалног.
- „Калуђерица или к...а?“
- „Сотонин агенту“
- „Златна педофилска свештеница“, су неки од одговора људи који су на себе преузели брањење Кристијанове части.

Лусија Карам је својеверемно рекла да је грех не навијати за Барсу и да је каталонски клуб отелотворење „фер-плеја и понизности“. Калуђерица је и изјавила да је Роналдо сушта супротност Месија, поносан и арогантан, али да га људи не могу осуђивати зато што не знају његову прошлост, гене и окружење.

То није спречило људе да јој упуте сијасет увреда. А ми смо мислили да је навијачко препуцавање код нас превазишло границе и да смо ми најгори од све деце!

Коментари / 0

Оставите коментар