Парма на ''српски'' начин: Хулигани пријете играчима!

Распад на стадиону “Енио Тардини“ по одласку председника Томаза Ђирардија. Навијачи заводе ред!

Фудбал 26.01.2015 | 23:20
Парма на ''српски'' начин: Хулигани пријете играчима!

Прошле сезоне шесто место на табели Серије А. Ове зиме на стадион "Енио Тардини" стигли су Силвестре Варела и Кристијан Родригез, игачи који су имали лошу полусезону у Вест Брому и Атлетику, али су претходно са Портом освајали и Примеиру и Лигу Европе. Стигао је и Антонио Ноћерино, звучи као стање редовно? Грешка! Парма је на зачељу табеле, у првих 20 кола освојила је само девет бодова, сигурна зона десет корака је испред, али тек су збивања са утакмице против Ћезене показала колики су канал ископали челници клуба.

Бивши председник Томазо Ђирарди дигао је сидро пошто му због пореских обавеза није дозвољено да игра у Лиги Европе. Клуб је продао Албанцу Резарту Тачију. Силна обећања, али... Истог дана када су Варела и Родригез представљани као нова појачања појавила се информација да је Антонио Касано тужио Парму због неисплаћених плата. Клуб се неспретно бранио тврдњама да је Касано само писмено затразио од управе да измири обавезе.
"Апсолутно бескорисно", био је помало арогантан став управе.

Међутим, Касанова супруга Каролина потврдила је на друштвеним мрежама да је тужба заиста поднета. Искусни нападач изостављен је из стартне поставе за дуел са Ћезеном. Парма је изгубила са 1:2. Навијачи су изгубили стрпљење. Као по обичају на удару се нашао баш Касано, који је играо само друго полувреме. Кренуло је нешто жустријом расправом са навијачима крај трибине, да би се један од њих, познат по имену Фрамбо, убрзо нашао на терену. Претећи подигнут прст, шта је тачно изречено није познато, али несумњиво непријатна сцена на Тардинију.

Чудно неко време дошло кад је темпераментни Касано тај који се понаша трезвено.

Коментари / 0

Оставите коментар