Премјештене поједине клинике

Због почетка реконструкције Централног медицинског блока Универзитетске болнице - Клинички центар Бањалука у току је пресељење појединих организационих јединица Централног медицинског блока, саопштено је из ове здравствене установе.

Република Српска 26.01.2015 | 14:32
Премјештене поједине клинике

У саопштењу се напомиње да процес рада протиче неометано и да ће сви пацијенти добити потребну медицинску услугу без обзира на пресељење.

Управа болнице од данас ради у адаптираном простору у Клиници за инфективне болести, заједнички улаз са Клиником за кожне и полне болести, а служба за јавне набавке и истраживање тржишта и Служба за праћење пројекта изградње и реконструкције Универзитетске болнице Клинички центар Бањалука налазе се у просторијама зграде Матерните.

Универзитетска болница поднијела је захтјев Одјељењу за комуналне и стамбене послове и послове саобраћаја града Бањалука за измјештање траса саобраћајних линија у кругу Универзитетске болнице Клинички центар Бањалука /локација Паприковац/, а већ од сутра ће, због потребе обезбјеђења приступа градилишту, доћи до редукције интензитета саобраћаја, као и смањања капацитета паркинг мјеста на овој локацији.

Из Универзитетске болнице подсјећају да је од 15. јануара Дневна болница Клинике за онкологију започела са радом у простору Завода за нуклеарну медицину и болести штитне жлијезде, а да је пресељење Кабинета за страбизам Клинике за очне болести реализовано 12. и 13. јануара.

Аудиолошки кабинет Клинике за болести уха, грла и носа пресељен је 12. и 13. јануара у простор Клинике за болести уха, грла и носа, а амбуланта за оралну хирургију Клинике за максилофацијалну хирургију започела је са радом на четвртом спрату у простору Клинике за максилофацијалну хирургију.

Хематолошка дневна болница Клинике за унутрашње болести пресељена је у Одјељење хематологије Клинике за унутрашње болести.

Из Универзитетске болнице Клинички центар Бањалука напомињу да све додатне информације о пресељењу организационих јединица грађани могу добити у Инфо центру позивом на број телефона 051/343-000, радним даном од 7.00 до 15.00 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар