Толе: Роби је први из Звезде који рече истину!

„Многи звездаши су ме својевремено звали и извињавали се, многе легенде клуба. Не бих да помињем њихова имена, али они су знали да се људи који су уназадили клуб неће довека ту задржати“, рекао је први човек ФСС-а.

Фудбал 26.01.2015 | 18:00
Толе: Роби је први из Звезде који рече истину!

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић више него позитивно реаговао је на недавне изјаве бившег тренера Црвене звезде Роберта Просинечког, који је у интервјуу за Новости рекао да му титулу није узео Толе, већ да је Партизан једноставно тад био бољи тим.

„Роберт Просинечки је први човек који је рекао истину. Многи звездаши су ме својевремено звали и извињавали се, многе легенде клуба. Не бих да помињем њихова имена, али они су знали да се људи који су уназадили клуб неће довека ту задржати. Мислим да сваки тренер Звезде размишља као Просинечки, али се плаши да то каже“, рекао је Караџић за Информер.

Речи фудбалске величине као што је Роберт Просинечки свакако годе првом човеку српског фудбала.

„Прија ми то. Његов боравак на Маракани поклапа се са временом када сам био највише нападан од људи који су тада водили Црвену звезду. Још већи значај од самих речи даје величина човека који их је изговорио. Просинечки је много дао Звезди. И као играч и као тренер освајао је трофеје са клубом. Нејегове речи потврђују да нису у праву били људи који су Звезду искористили и волели је до последњег динара“, рекао је између осталог Караџић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

кгк

26.01.2015 20:06

Оставите си тог цмиздравца у звезди и нека само сузе рони јер рођени су нови шампиони--партизан

ОДГОВОРИТЕ