Што Јововић не долази?! Делије рекле - СТОП! А зашто?!

Фудбалер Сутјеске, чија је промоција била заказана на стадиону "Рајко Митић", клео се на верност Партизану и качио слике из "Пионира" са утакмица црно-белих. Спекулише се да је то разлог због ког трансфер није остварен.

Фудбал 26.01.2015 | 15:40
Што Јововић не долази?! Делије рекле - СТОП! А зашто?!

Промоција младог фудбалера Сутјеске Владимира Јововића, већ је била заказана у Љутице Богдана, али је у последњи час прво померена, па отказана.

Испрва, у суботу, стигло је образложење да је заказало озвучење, а потом се и пословни директор клуба Стефан Пантовић обратио јавности и поручио да је запало у преговорима са црногорским клубом.

Само дан касније, у недељу, генерални директор црвено-белих Звездан Терзић и почасни председник клуба Драган Џајић раније су напустили припреме екипе у Словенији и вратили се у Београд, незванично да би решили проблеме настале у вези с Јововићевим трансфером, али сви су изгледи да проблеми нису пословне, већ навијачке природе.

Заиста, Фацебоок страница младог црногорског репрезентативца недвосмислено упућује на то да су му драже црно-беле боје, што само потврђује верзију приче да су трансфер заправо стопирале - Делије!

Јововић је у току прошле године качио статусе попут: "ФК СУТЈЕСКА - ФК ПАРТИЗАН - ВЕЧНО ЖИВЕЋЕ - ЊИМА ДАЈЕМ СВЕ!!!" (и то тачно на дан када су црно-бели добили пролећни 'вечити дерби' прошле сезоне), а потом су се појавиле и слике из "Пионира" са утакмица црно-белих и "цхецк ин" на групи коју су направили навијачи Партизана: Хала ''Пионир'' - Место где новац губи вредност.
У клубу нисмо успели да добијемо ни деманти, ни потврду ове верзије, па стога вама остављамо да процените да ли је запело око динамике исплате обештећења црногорском клубу, уз неопходне гаранције или је проблем нешто друго.

Углавном, заказана, померена, па отказана конференција за медије на којој је требало да буде представљен Јововић - до објављивања овог текста није заказана опет. Да ли ће? Видећемо...

Коментари / 0

Оставите коментар