Јаја Туре у Интеру?!

Тренер Интера Роберто Манчини жели да свој тим појача Јајом Туреом кога познаје из дана када је био на клупи Манчестер Ситија.

Фудбал 26.01.2015 | 17:20
Јаја Туре у Интеру?!

Дефанзивни везни фудбалер је већ неко време незадовољан у табору грађана, а ’Неразури’ планирају да га доведу за 9 милиона евра.

"Тренирао сам Јају у Манчестер Ситију, он је један од најбољих играча на свету. Видећемо шта ће се десити, али Интер је привлачнија дестинација од многих других тимова јер има стогодишњу историју и бројне трофеје", рекао је Манчини.

Репрезентативац Обале Слоноваче се тренутно налази са националним тимом на Купу афричких нација у Екваторијалној Гвинеји, а недавно је изјавио да није сигуран да ли ће следеће сезоне играти за Манчестер Сити.

Манчини и Туре су сарађивали током три сезоне у табору ’Грађана’, а Интер је у јануарском прелазном року кренуо у реконструкцију тима после лоших резултата у првом делу сезоне.

У клуб су стигли немачки репрезентативац Лукас Подолски, који је позајмљен од Арсенала, Ђердан Шаћири је откупљен од Бајерна, а најновије појачање је доскорашњи везни фудбалер Динама из Загреба Марцело Брозовић.

Интер је лоше почео и другу полусезону, пошто су у недељном мечу поражени од Торина 1:0 голом у надокнади времена.

Коментари / 0

Оставите коментар