Антари 10 милиона евра!

Бивши селектор Србије потписаће уговор са кинеским друголигашем, који је спреман да плати богатство за улазак у елиту.

Фудбал 26.01.2015 | 13:40
Антари 10 милиона евра!

"Привукао га је велики новац, али не би било лепо да ја говорим о суми", каже Драгомир Окука у уговору који чека Радомира Антића.

Окука је у разговору за "Информер" потврдио да је наш бивши селектор близу ангажмана у Кини, који би могао да му донесе огроман новац, а лист наводи да се ради о суми и до десет милиона евра.

"Човек фудбала" вратиће се у Кину где ће потписати трогодишњи уговор с једним друголигашем, према ком ће му припасти скоро десет милиона евра. Три по сезони, уз бонус уколико доведе екипу до елитног ранга такмичења.

"Нећу ништа да потврдим, ништа није готово, договор с клубом је да не причамо о томе све док не буде на папиру", каже Антић за "Информер".

У овом тренутку, од кинеских друголигаша, тренера нема Шењан Џунгце.

Антић је већ радио у Кини, као тренер Шангдонга и зарађивао два милиона евра по сезони. У кини ће га сачекати Александар Станојевић, тренер Пекинг Ентерпрајза, који такође ради за суму од два милиона евра по сезони, чак и нешто "јачу".

"Тек што сам се вратио из Кине у Србију... Видео сам да је Антић потписао уговор на три године, бар су тако јавили тамошњи медији. Нисам имао увид у његов уговор, али познајем прилике у кинеском фудбалу и обично је услов да већ после прве сезоне стигне прва лига. Уколико то буде испуњено, онда следи сарадња на још две године", додао је Окука.

Коментари / 0

Оставите коментар