Партизан мора задржати тим и тачка!

Управа ФК Партизан издала саопштење после 3. седнице. Приоритет је задржати тим. Разговара ли неко са Николићем око појачања и одлазака?

Фудбал 26.01.2015 | 07:57
Партизан мора задржати тим и тачка!

Управа ФК Партизан у петак је имала вишечасовно заседање на којем је одлучено да "парни ваљак" мора да задржи окосницу тима и да упркос тешкој финансијској ситуацији доведе адекватна појачања.

"Партизан мора да задржи основу свога тима која га је довела на прво место, а да би, без обзира на катастрофалну затечену финансијску ситуацију, било пожељно да се на одређена места у тиму доведу појачања, која неће само бити једнократно решење за стручни штаб, него и потенцијал на који ће се клуб моћи ослонити у будућности", наведено је у саопштењу УО ФК Партизана.

Управа црно-белих у писму јавности није навела именима играча о којима се размишља, сматрајући да ће навијачи "разумети чињеницу да у току прелазног рока није паметно спомињати фудбалере који су најзанимљивији Партизановом стручном штабу".

У јавности се највише спекулише око довођења искусног штопера Немање Тубића и бугарског репрезентативца на позицији десног бека Станислава Манолева, а преговоре са овим играчима потврдио је потпредседник клуба Милорад Вучелић.

"Свако помињање неког од потенцијалних Партизанових појачања у медијима, представља тенденцију оних који руше равнотежу на тржишту. Једине праве информације о текућем прелазном року могу да дођу само из ФК Партизан".

Седница УО трајала је скоро четири сата, што није био случај ни у далеко сложенијим ситуацијама по клуб.

"То говори о томе колико је сваки члан Управног одбора схватио озбиљност ситуације у којој се налази не само Партизан, него и српски фудбал уопште. Ту озбиљност Управни одбор жели да пренесе свим члановима Фудбалског клуба Партизан и свим његовим навијачима. Само заједно и удружени, можемо Партизанов брод да поново усмеримо ка европским и светским морима и да на њима бијемо велике битке достојне Партизанове традиције".

Тренер Марко Николић у петак је после пораза од Динама српским извештачима из Анталије рекао да не зна ништа око доласка Тубића, као ни да ли ће Лазар Ћирковић напустити Хумску.

"Нисам ја тај који одлучује о томе. Нису ме никад питали до сада да ли може неко да иде из Партизана, па ни сада. Више пута сам рекао свој став и сам себи сам досадан да га понављам, а верујем и вашим читаоцима - мени је врло битно да се ова окосница тима задржи", рекао је млади шеф стручног штаба.

Изјава Николића, ипак, наводи на то да у Партизану нису сви на истим таласним дужинама...

Коментари / 0

Оставите коментар