Умро од кинеског лијека за рак

Беживотно тело београдског брокера Н.Г. пронађено је средином месеца у једном изнајмљеном стану у Новом Београду. Поред њега су полицајци нашли и испражњену бочицу кинеског препарата који се преведено на српски зове „вино бога грома“, а који наводно лечи рак!

Србија 23.01.2015 | 10:35
Умро од кинеског лијека за рак

Нестанак човека почетком јануара је београдској полицији пријавила његова рођена сестра. Рекла је да се данима нису чули ни видели и да не зна где би могао бити. Напоменула је и да је њен брат боловао од рака, али с обзиром на то да је тумор био учаурен, није било потребе за операцијом, већ су лекари само препоручили да се та опака болест прати - објашњава саговорник близак истрази.

Плашио се смрти

Када је Н.Г. сазнао да болује од рака потпуно се променио и нико није могао да га утеши, иако је болест била учаурена и лекари су оцењивали да неће узнапредовати. Како би нашао лек за себе, Небојша је побегао од свих и никоме се није јављао на телефон.Како сазнајемо, беживотно тело пронашла је спремачица која је једном недељно одржавала стан у којем је Небојша живео сам. Несрећна жена одмах је позвала полицију, која је обавила увиђај.

- На телу Н.Г. није било никаквих видљивих повреда, али је поред тела била некаква бочица, те смо у први мах закључили да се ради о смрти која је насилно изазвана. Тело је превезено на обдукцију на Војномедицинску академију, а затим је обавештена његова сестра, јер других блиских сродника није имао - објашњава саговорник.

Н.Г. наводно је од неке жене купио препарат за који се прича да за 40 дана лечи рак.

- Речено му је да је у народу познат као „кинески отров“. Оно што вероватно није знао јесте колика је дозвољена дневна доза те је узео више него што треба - додаје он.

Какву реакцију је је овај „лек” изазвао у организму и да ли је само то било довољно да проузрокује смрт, знаће се тек када буду готови резултати са обдукције.

Пробали га на мишевима!

У стручном часопису „Сциенце Транслатионал Медицине” објављено је да кинеска биљка леи гонг тенг, односно „вино бога грома” на српском, садржи барем један јединствени састојак који је наводно у стању да за 40 дана у потпуности очисти организам од рака, а то је закључено на основу експеримената спроведених на мишевима!

- Биљка је невероватно снажна у убијању ћелија рака. Гледајући мишеве сваки дан, могло се јасно видети да је тумор све мањи и мањи и да је на крају нестао - рекао је Ашок Салуја из поменутог центра.Ипак, научници упозоравају да уколико дођете до ове биљке лек не правите сами, јер може изазвати озбиљне нуспојаве уколико се пажљиво не издвоји из ољуштеног корена.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црни

23.01.2015 12:56

Боље од било чега умријети него дочекати смрт рака !

ОДГОВОРИТЕ