АО, Виктор: Играм и уживам!

Српски тенисер Виктор Троицки поновио је после пласмана у треће коло Аустралијан Опена да ужива у игрању тениса.

Тенис 21.01.2015 | 12:00
АО, Виктор: Играм и уживам!

Троицки је у другом колу славио против Аргентинца Леонарда Мајера, 26. носиоца, са 6:4, 4:6, 6:4, 6:0, и сада га чека сусрет са Томашом Бердихом из Чешке.

“Покушавам да искористим све шансе које су ми дате, желим то. Уживам у игрању тениса и забављам се на терену. Много сам пропустио и све ово ми пружа велику радост на терену и велику мотивацију. За сада ми иде добро”, рекао је Троицки.

Од повратка на терен после одрађене једногодишње суспензије због кршења антидопинг правила, Троицки је имао неке сјајне победе, али тријумф над Мајером не сматра најбољом од јула прошле године.

„Не, не бих рекао да је ово била најбоља победа, али је била добра. Дефинитивно је Леонардо одиграо добро, много је напредовао. Али, мислим да сам имао боље победе од ове. Ова је битна јер је на Грен слему и јер сам наставио низ тријумфа. Зато, била је ово заиста добра победа, али не моја најбоља“, нагласио је Троицки.

На питање шта мисли о својим шансама на првом Грен слему сезоне, Троицки је рекао:

„Идем рунду по рунду, меч по меч. Имам самопоуздање, дефинитивно, после освојене титуле у Сиднеју и због добрих игара до Аустралијан Опена. осећам се добро. Сада размишљам само о следећем мечу, чека ме Бердих, а он је један од најбољих играча на свету. Играли смо доста пута до сада, сигурно ће одиграти добро и сада. Покушаћу да уживам на терену. То је још један меч, још један противник, даћу све од себе и покушати да победим, то је све што могу. Биће тешко, јер ме чека тенисер који је међу десет на свету“.

Коментари / 0

Оставите коментар