Ништа од ФЕД Купа: Ана сломила прст!

Тренер Ане Ивановић Дејан Петровић рекао је селектору ФЕД куп репрезентације Србије Татјани Јечменици да она неће играти за национални тим у Будимпешти.

Тенис 21.01.2015 | 15:20
Ништа од ФЕД Купа: Ана сломила прст!

Међутим, после раног испадања Ивановићеве већ на старту првог Грен слема сезоне постојала је шанса да се одлука промени. Што због више времена за одмор, што због тога да су у обавези да одиграју меч за репрезентацију да би могли да учествују на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру 2016. године.

Ипак, према сазнањима 'Вечерњих новости' Ана сигурно неће играти против Аустрије од четвртог до седмог фебруара.

"Ана је поломила прст на нози и због тога јој је неопходан одмор. Сигурно неће играти у ФЕД купу. Први наредни турнир биће јој Дубаи (од 15. до 21. фебруара)", потврдили су за “Новости онлине” људи из тима најбоље играчице Србије.

На такмичењу у престоници Мадјарске учествоваће 16 селекција распоређених у четири групе и играће се по кружном систему.

Победници група такмичиће се у мини плеј-офу, а бољи из тих дуела у априлу ће покушати да изборе пласман у Светску групу 2 Фед купа.

Јечменица је раније објавила да ће Србију у Будимпешти представљати Александра Крунић, Ивана Јоровић, Доротеја Ерић и Војислава Лукић.

Коментари / 0

Оставите коментар