Пијан згазио двоје људи

Јована Лекин (25) из Српске Црње у Србији погинула је, а њен момак Милорад Шупут (34) тешко је повријеђен кад је на њих мртав пијан Мицубиши Лансером налетио Томислав Петровић (48), звани Винету.

Србија 19.01.2015 | 09:40
Пијан згазио двоје људи

Петровић је момка и дјевојку који су шетали ивицом пута ударио при брзини од 120 километара! Јованино тијело нађено је покрај пута, а Милорад је остао заглављен у шофершајби Мицубишија. Возачу је у крви измјерено 1,7 промила алкохола.

Ужасну сцену посматрао је Иван Андрејин, стриц настрадале Јоване.

- Изашао сам да запалим цигарету и видио Јовану и Милорада како шетају улицом. Одједном се из правца границе према центру села појавио аутомобил и кретао се огромном брзином! Помислио сам да ће их ударити ако се не склоне и тад се зачуо страшан прасак - прича потресени стриц.

Он додаје да је мјесто гдје су младић и дјевојка ударени добро освијетљено, те да је све видио!

- Обоје су пали на хаубу. Јована је полетјела на кров и након 20 метара пала на траву поред улице, а Милорада је носио 100 метара на хауби - прича шокирани Андрејин.

Мјештанин Станко Томин затекао је стравичан призор, пише Курир.

- На 150 метара од аутомобила лежало је склупчано тијело. Глава се налазила у неприродном положају. У том тренутку још нисам знао да је то Јована. Трчећи према кући да позовем Хитну помоћ, видио сам да на хауби аутомобила, на леђима лежи мушкарац. Већи дио тијела и глава назирали су се из кабине кроз разбијено вјетробранско стакло... Видио сам да помјера руку, тешко је дисао. Призор ми је још увијек пред очима. Возач је био толико пијан да није могао да хода - каже Станко Томин.

Јована ће бити сахрањена у понедјељак, до кад би из Канаде требало да допутује њен старији брат Владимир.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

прелаз

19.01.2015 08:41

Боже сачувај и саклони више !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

19.01.2015 09:12

Штрасно.. жалосна им мајка. Кад свако и пије, шта друго мозес оцекивати. Па тај алкохол зло над злом, ставити му цијену а одредити затвор годину дана ко буде возио под алкохолом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјенерал

19.01.2015 09:17

Страсно!!! Надам се да це насе правосудје одреаговати како ваља и адекватно казнити убицу,сумњам у то јер наси закони за овакву врсту убства су врло лабави...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

19.01.2015 09:32

Саучешће породицама.Можда порука правосудним органима:НЕ ТЕРАЈТЕ ОШТЕЋЕНЕ ДА УЗМУ ПРАВДУ У СВОЈЕ РУКЕ.

ОДГОВОРИТЕ