Бањалучке проститутке за ноћ и до 500 евра

 Проститутке у Бањалуци за ноћ зараде и до 500 евра, потврдила је за "Независне" Бањалучанка која посредује између дјевојака које се баве "најстаријим занатом" и клијената заинтересованих за њихове услуге.

Република Српска 19.01.2015 | 07:37
Бањалучке проститутке за ноћ и до 500 евра

Ова Бањалучанка, чије је име познато редакцији, такође тврди да се све више млађих дјевојака одлучује бавити проституцијом. Да је читава ствар добро сакривена, како од очију јавности, тако и од оних који би требало да се боре против оваквих појава, говоре и подаци добијени из Центра јавне безбједности Бањалука, према којима током 2014. године ниједна особа није ухапшена због проституције по Закону о јавном реду и миру РС.

Да су добијени подаци далеко од стварности и реалне ситуације, а да град на Врбасу има много тога заједничког са великим градовима из окружења потврдила нам је ова Бањалучанка која посредује између дјевојака и клијената, али и њена суграђанка у исповијести за "Независне". Оне су нам описале кроз шта све те дјевојке пролазе.

Њихове приче не разликују се пуно од прича о елитној проституцији у Србији које су претходних недјеља потресле регион и свакодневно пуниле новинске ступце, док се временом откривала све дужа мрежа проститутки и њихових клијената и постајала доступна јавности.

Случајно ушла "у посао"

"У ову причу сам ушла сасвим случајно прије око седам година. На тадашњем послу сам свакодневно упознавала богате и моћне мушкарце, претежно странце који су ме у више наврата питали да ли знам неку дјевојку која би с њима провела викенд или дошла до њих на 'дружење'", прича ова Бањалучанка.

Не крије да је након тога питала неколико дјевојака из града за које је чула да се баве тим послом и да је једна од њих пристала да проведе ноћ са њеним тадашњим радним колегом за 200 евра.

"Убрзо сам их спојила и када сам кренула кући он ми је дао 50 евра за труд. Тако је све кренуло", искрена је наша саговорница.

Она каже да цијена зависи од више фактора, па самим тим и њен постотак који добија за проналажење муштерије.

"Цијена зависи од година и изгледа дјевојке те свега онога што је спремна да уради да би клијент био задовољан. Такође, цијену одређује и имовинско стање клијента, те колико је 'галантан', а на крају и задовољан услугом коју је добио. Неке дјевојке су за ноћ знале зарадити и до 500 евра. Велика је разлика у цијени, тако да се креће од 50 до 500 евра за исте услуге", каже наша саговорница.

Брзо се навикну на луксуз

Додаје да се овим послом најчешће баве млађе дјевојке од 18 до 25 година, али да има и старијих дама које се баве овим послом.

"Млађе дјевојке су најтраженије, а и највише их има. То су обично особе из других градова које живе саме, или евентуално са цимерком. Све се брзо навикну на луксуз и на то да просјечну плату зараде за неколико сати и тада нема назад", прича она.

Моника, плавокоса 25-годишња студенткиња из Бањалуке која се већ пету годину бави проституцијом, каже да су јој муштерије обично странци средњих година који су овдје послом, а понајвише они са дипломатским пасошем, али и приватници и бизнисмени из града и региона.

"Почела сам да се бавим овим послом на препоруку једног познаника који се кретао у круговима људи који имају много новца, а којима није било страно да плате дјевојку. Врло брзо сам ушла у читаву причу и морам бити искрена и рећи да немам проблема с оним чиме се бавим. У највећем случају то су џентлмени који знају како да се понашају према жени и уз које сам доста тога прошла, што вјероватно не бих никад да се не бавим овим послом", прича Моника.

Ружно искуство

Додаје да опет није баш све, како каже, мед и млијеко, те да дјевојке пролазе кроз многе ужасне ствари и да ни она није изузетак.

"Има свакаквих људи па се свашта ружно дешава дјевојкама док су са клијентима. Зато и радимо на препоруку некога коме вјерујемо, али ни тада ниси у потпуности сигуран", признаје Моника.

Додаје да се прије нешто мање од двије године договорила са једним клијентом да дође код њега у Аустрију на седам дана.

"Он је богати предузетник. Одмах по доласку сам доживјела нешто ужасно. Чим смо ушли код њега у кућу ошамарио ме и присилио на анални секс те се иживљавао нада мном више сати. Никада нећу заборавити тај бол и понижење које сам доживјела, а још сам и морала остати код њега седам дана јер ми није хтио платити", испричала је Моника.

Признаје да је све више дјевојака које одлучују да се баве овим послом, многе од њих због тешке материјалне ситуације, али и због тога што су, како каже, навучене на наркотике за које свакодневно на овај начин набављају новац.

Бањалучанка ухапшена у Србији

Божана Вујиновић, "Плаyбоyева" зечица из Бањалуке, позната и као Божана Неодољива Неумољива, била је ухапшена заједно са старлетом Мими Оро, те још неколико дјевојака, у акцији сузбијања елитне проституције у Србији, пренијели су србијански медији.

Према њиховом писању, име Вујиновићеве, као и име старлета, али и неких познатих пјевачица пронађено је међу документацијом која је заплијењена од највећег естрадног макроа Михаила М.

На списку организатора елитне проституције, поред имена дјевојака, налазе се и имена клијената међу којима су били познати директори банака, спортисти, естрадни менаџери и композитори.

Казне

По кривичном законику РС, казне предвиђене за проституцију и друге прекршаје везане за њу износе од 400 до 1.200 КМ за особе које буду ухваћене при проституисању.

За оне који изнајмљују, односно уступају просторије ради проституције предвиђена је новчана казна од 500 до 1.500 КМ, док је за предузеће и друга правна лица предвиђена новчана казна од 4.000 до 12.000 КМ.

Извор: Независне новине

Коментари / 28

Оставите коментар
Name

анализа

19.01.2015 06:43

Обицне измисљотине... константно се прица о тој проституцији у Бањалуци... Па гдје су та мјеста? Који су то локали?...??? Обицне глупости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

19.01.2015 07:16

Морају о нечему писати. Не могу стално о политици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Барбика

19.01.2015 07:50

Овакви текстови уствари имају за циљ спријечити врло згодне, и младје и старије дјевојке, да дају за мало пара или бесплатно, обичним момцима који немају стотине евра, а и саме при том уживају у сексу. Оне не пристају ни какве макрое. То боли клипане којима такве измичу. А и зарада. Они такве дјевојке желе привући спомињањем баснослових сума, а касније се испостави да од тога нема ништа. Навуку их на дрогу па цуре онда једно вријеме раде џабе, а касније буду потпуно уништене. У принципу нема нико право петљати се то хоће ли се нека водити љубав за неку пару или неће. Нека се државни органи баве проституцијом за радно мјесто у јавним предузећима, владама, и свим осталим државним органима. Ту је највише најодвратнијих курви (и мушких и женских). А свако има право на секс ако је то потковао својим парама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛАН БАЊА ЛУКА

19.01.2015 08:21

ПИТАТЕ ГДЈЕ СУ ТА МЈЕСТА, ПА СВАГДЈЕ ПО ГРАДУ У КЛУБОВИМА ОНЕ РОСПИЈЕ СТО РАДЕ КАО "ДАМЕ ЗАДУЗЕНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈЕ" МОЗЕС КОД ЊИХ СЕ ОБРАТИТИ, НИСУ СКУПЕ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

19.01.2015 08:39

Да се боре и да је то толико прикривено није истина,као доказ купите хало огласе ил неке друге за Бл па под лицним огласима има довољно њих а и у 2014 је било хапсење у Рамицима

ОДГОВОРИТЕ
Name

прелаз

19.01.2015 08:45

Искрено и поштено, за сваку похвалу !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сссс

19.01.2015 08:47

Ре Анализа...како је могуце да дјевојке које раде у бутицима за 400 км путују у Рим..Милано..Абу Даби..Дубаи?Од цега плацају стан у центру града у којима саме зиве?Од цега гардероба фулл..торбе..и све то окаче на Фб..Ста једу родјаче???Или ове хостесе по клубовима..Једна је подстанар са родитељима поред Б.Луке,аа обисла је пола свијета и то окацила на Фб..итд..итд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре: МИЛАН БАЊА ЛУКА

19.01.2015 09:11

Мој Милане ја кад сам цуо да су по 50КМ згадило ми се ку**ање... ;-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

гјенерал

19.01.2015 09:14

Независне новине! Зат то нису Бајине новине? Реално требало би легализовати под хитно тај посао, на крају каква су времена не треба нас цудити сто нам се десава распад породице прије свега. Не кривим никога сами смо се довели до тога поцев од цркве,сколе и институција које не раде свој посао него је младез, нароцито зенска, препустена на милост и немилост времена у којем се зиви...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

19.01.2015 09:26

Ко је у праву?у МУП.а нема ни једне пријаве,привођења,нарушавања јавног морала.Новинари поседују податке о цени услуга,сатници дневници,броју клијената.Можда да замене радна места?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сноуден

19.01.2015 09:30

Стари занат хе хе па мислиш да ће бити осудјена па да и то дозивимо даце мало неком ко је буде саслусавао а знамо ко и то је то дајте људи пустите глупости крају тог је увјек било и биће сто им плацате(односи се на мускарце)сви би варали и прицали џабе е нема тог плати па клати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микаило

19.01.2015 09:30

У једном бањалуцком хотелу прије двије године ухспсен је рецепционар и оптузен за организовање проституције. Рецепционара данас нема, али је хотел и даље пун дама које уз кафу цекају клијенте. Газда хотела ниста не зна, тако бар тврди полиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рикошет

19.01.2015 09:48

Те "курве" које воле попити кафу с неким, на обострано задовољство, уствари су поштене особе. Исто тако, год плаћа својим парама, има право на то. Прави курварлук на тудји рачун је у политици, у здравству, у правосудју, у школству, у државним предузећима, у свему уствари. Корупција, негативна селекција, непотизам, организовани криминал је нешто чиме би се полиција требала бавити а и новинари истраживати, али не, они траже било шта да се тиме "баве" само да не раде свој посао за који су плаћени, јер кажу, нема политичке воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛАН БАЊА ЛУКА

19.01.2015 09:53

МА КО ИХ Ј..Е, САМЕ СЕБИ КРОЈЕ СУДБИНУ, КАСНИЈЕ ЦЕ ЗАЛИТИ АЛ КАСНО ЦЕ БИТИ РОСПИЈЕ МАЛЕ, НАРКОМАНКЕ ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојан

19.01.2015 10:08

има их и за 20 марака

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

14.12.2017 11:35

Где имал неки тел

Name

ММ

19.01.2015 10:51

Ко то казе да се у РС-у не зарадјује добро!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сањин

19.01.2015 11:50

Ја знам гдје има за 20 марака у Бањалуци, ако зелите казем вам за 10 марака хихихи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срдјан

29.06.2015 16:23

Гдје се мозе наци дјевојка за паре ко зна нека написе хвала.

Name

Сузуки

19.01.2015 12:15

За анализа. Гдје ти зивис, мозда ти је цак и нека родица проститутка, а ти тако наиван.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПИЗДОЛИЗАЦ

19.01.2015 12:40

Мен боли ме К...Ц ја волим да лизем, а то зене мени дебело плацају, ЛИЗЕМ сваку киселу, слану будзаву неопрану тукнуту црвљиву итд, Од 16 до 96 лизем све за лову, једино сладолед олацам ЈА,а онда је..м коју хоцу наравно за то плацам јер немам времена да освајам, косто и мене плацају, недојаба..е спермусе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА

19.01.2015 13:48

КО НЕ ЗНА!? ТРГ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ бр. 1. БАЊАЛУКА. НА СВАКОМ СПРАТУ ПО 10. САМО ЦИЈЕНЕ НИСУ БАШ МАЛЕ. 100 ЕВРИЋА ПА НА ВИШЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мркаљ.

19.01.2015 13:48

Ко завиди овим проституткама,одговор је нек им конкурисе..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

19.01.2015 14:12

Ја живим у Швајцерској овде простуција је уредна законом проститке плаћају порез држави. Не знам зашто у Босни нема закона о простуци многе цуре се крију и продају услуге. То имате и у Бјељини исто као у Бањалуци ја сам имо понуду 200 евра то је прескупо на односу Швајцерске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

громовник

19.01.2015 16:17

Код нас се увјек бику плацало

ОДГОВОРИТЕ
Name

адвокат

19.01.2015 16:27

Сто це неко плацати за то кад мозе добити и дзабе од постених зена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

заинтересован

19.01.2015 16:52

Гдје се мозе наци број телефона?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зец

24.11.2018 23:24

Дје могу добити бр

ОДГОВОРИТЕ